Ljubitelje akcionih serija u februaru očekuju dve uzbudljive premijere na HBO GO-u. Nova serija o trgovini kokainom „Nula nula nula“ imaće premijeru 15. februara, a istog dana u ponudu dolazi i finalna sezona serije „Uzvratni udarac“, koja prati podvige Odreda 20, elitne, međunarodne, tajne specijalne jedinice.

Nova serija „Nula nula nula“ (ZeroZeroZero) prati pošiljku kokaina koja putuje od Amerike do Evrope, kao i različite grupe kriminalaca gladnih moći, meksičke kartele, mafiju iz Kalabrije i korumpirane biznismene koji žele da preuzmu kontrolu nad trgovinom kokainom.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ko je normalan na farmi?!

Serija razotkriva mračne misterije sveta trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do finalne isporuke na mestima gde se konzumira. Ovo je detaljan put kroz složeni sistem ispunjen nasiljem, brutalnošću, ali i različitim tehnikalijama, veštinama i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, preko ekvatorijalne Afrike, Magreba, Kalabrije i sveta prepunog kriminalaca i biznismena, očajnih ljudi i milionera, povezanih nevidljivom i magičnom niti kokaina. U ovom nemilosrdnom ratu za uticaj, od sitnih lokalnih dilera do šefa najmoćnije kriminalne organizacije, svi učesnici moraju da se bore i izlažu svoje živote opasnosti.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Kako je prošlo prvo izbacivanje?

Prve dve epizode dolaze u HBO GO ponudu 15. februara, nakon čega će svake subote po dve nove epizode biti dostupne. U glavnim ulogama su Gabrijel Birn, Andrea Rizerborou, Dejn Dehan, Đuzepe De Domeniko i Harold Tores, a seriju potpisuje tim poznat po radu na italijanskoj kriminalističkoj seriji „Gomora“, na čelu sa rediteljem Stefanom Solimom. Zasnovana je na istoimenom bestseleru Roberta Savijana, koji je takođe autor romana „Gomora“.

Prva epizoda finalne, sedme sezone hit serije „Uzvratni udarac“ (Strike Back) dolazi u HBO GO ponudu 15. februara, a svake subote će po jedna nova epizoda postati dostupna.

Povezana vest:  DVOR 2011, Dejan izbačen, Đus pravio šou

Serija prati uzbudljive podvige Odreda 20, elitne, međunarodne, tajne specijalne jedinice, koja se širom sveta bori protiv kriminalnih i terorističkih aktivnosti. Ovo je njihova poslednja misija.

„Uzvratni udarac“ zasnovan je na bestselerima Krisa Rajana, a u glavnim ulogama su Voren Braun, Danijel Mekferson, Alin Sumarvata, Džejmi Bamber i Varada Setu. U novoj sezoni, koja je snimana i na lokacijama u Hrvatskoj, pridružuju im se Alek Sekaranu i Ivana Miličević.