jinx04Džinksi ipak u SKC-u

 

Zagrebački pop sastav Džinks (Jinx) umesto kako je ranije bilo najavljeno u Domu omladine Beograda (DOB) održaće koncert 14. februara na Dan zaljubljenih u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra.

Do premeštanja koncerta u drugu dvoranu je došlo zbog okolnosti na koje Long play nije mogao da utiče. Iako je bilo očekivano da Dom omladine posle dugotrajnog renoviranja bude spreman za upotrebu do 14. februar to na nažalost neće biti slučaj.

Do sada kupljene ulaznice za koncert Džinksa u Domu omladine važe i za Studentski kulturni centar. Da podsetimo da još možete kupiti pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, kao i povoljniju i romantičniju „Kartu za dvoje“ koja košta samo 2.000 dinara. Prodaja ide preko blagajne SKC-a, DOB-a i preko Kardervisa.

Povezana vest:  GODIŠNJE MTV TOP LISTE – 2016. GODINA JE BILA U NJIHOVOM RITMU

Bend pevačice Jaje (Yaya) i gitariste Cocoa Moskita (Mosquito) dolazi u Beogradu u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu nedavno objavljeni CD album „Diksilend“ (Dallas Records) sa koga su već objavili hit singlovi „Da smo se voljeli manje“ i „Na zub su me uzeli mama“.

-Od nas u Beogradu možete očekivati nove pjesme, ali naravno, i jako puno starih. Kako i te stare volimo i teško ih se odričemo koncerti su nam sa svakom novom godinom sve duži. Što se tiče zaljubljivanja nadamo se da na Dan zaljubljenih na naš koncert neće doći samo parovi, nego da će biti i slobodnih, pa se netko možda i na koncertu zaljubi… takve stvari nas posebno raduju – kaže Coco.

Povezana vest:  Nove letnje senzacije - Uskoro 14. Summer3p festival

„Diksilend“ koji kao autor i producent potpisuje Coco, bend opisuje kao „glazbu za vrijeme prohibicije i depresije“.

Na albumu uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktuelnom singlu „Na zub su me uzeli mama“, gostuje i nekadašnji basista Haustora i Vještica Srđan Sacher u pesmi „Klinci su u redu“. „Diksilend“ donosi i potencijalne hitove „Pravo“, „Dok smo bili bez kontrole“, „Barakuda“ i „Čuvaj me, ne daj me“…

Povezana vest:  BES: Na periferiji ljudskosti, život je poslednji i prvi…

Vlasnici regionalnih hitova „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Na plaži“, „Koliko suza za malo sna“, „Tamo gdje je sve po mom“ i „Na zapadu“, premijerno su svirali u Beogradu krajem 2009. godine u prepunoj gornjoj sali DOB-a.