Globalna superzvezda Adele, objavila je drugi video spot sa aktuelnog albuma „30“- za pesmu „Oh My God“. Ovaj spot predstavlja nastavak saradnje sa rediteljem Semom Braunom (Sam Brown) koji je režirao i video hit singla „Rolling In The Deep“ (2010).

Energija i mirovanje kao deo koreografije  spota naglašavaju neposredan i zavodljivi ton pesme u kojoj Adel tvrdi „znam da je pogrešno, ali želim da se zabavim“.

Povezana vest:  Smak u Kombank areni 29. decembra

Pogledajte video spot ovde: Adele – Oh My God (Official Video) – YouTube

Četvrti studijski album pevačice, „30“,  nastavlja da dominira svetskim top listama i već je zvanično deklarisan kao trostruko platinasti u Americi i dvostruko platinasti u Ujedinjenom kraljevstvu, Irskoj, Francuskoj i Koreji.To je ujedno i najprodavaniji album čitave 2021. godine, iako je izašao u novembru. Na mestu #1 Bilbordove (Billboard)  liste  proveo je osam nedelja. Prvi singl sa albuma „Easy On Me“ je još uvek na mestu #1 na najslušanijim radio stanicama u Americi već šest nedelja, čime je oborio Adelin rekord za pesmu „Rolling In The Deep“ koja je svojevremeno provela pet nedelja na toj poziciji.

Povezana vest:  Hoće li Selena Gomez ostaviti Džastina zato što je detinjast?

Ovog januara Adele će započeti sa najavljenim šou koncertima u Las Vegasu, „Weekends With Adele“ koji će se održavati u dvorani Colosseum u hotelu Ceasers Palace.