Naša glumica Jelena Gavrilović održala je ekskluzivni koncert  na Dubai Expo 2020 u okviru paviljona Srbije, na Dan državnosti Republike Srbije  15. februara 2022. zajedno sa tekstopiscem, kompozitorkom i producentkinjom Aleksandrom Milutinović.

U programu pod nazivom “Balkan Cinema Acoustic” Jelena i Aleksandra predstavile su repertoar domaće filmske muzike, među kojima su bile pesme iz različitih vremenskih perioda,  a posebno su privukle pažnju  numere Darka Kraljića i etno numere iz filmova.

Povezana vest:  Aca Lukas rasprodao Beogradsku arenu, drugi koncert 4. novembra

Pored izuzetnog muzičkog izvođenja, Jelena Gavrilović je privukla pažnu i svojim stilom, koji je predstavljao kreacije domaćih dizajnera.  Haljinu je kreirala Vladana Radosavljević, mlada arhitektica i dizajnerka iz Beograda, vlasnica modnog brenda „V.anila.R.ed„, koja je bila inspirisana grandioznošću Dubaija, i ovu  haljinu je dizajnirala posebno za ovu priliku, a Jelena je bila posebna inspiracija kao prava ikona stila na našem podneblju, kako je izjavila Vladana.  Ukras za glavu specijalno za Jelenu izradila je Dijana Sinanović, dizajnerka koja stoji iza brenda „DeeravishinG„. Za izradu ovog luksuznog nakita bilo je potrebno više nedelja, a ukras se sastoji iz dve vrste kristala zbog čega se reflektuje dijamantski sjaj.

Povezana vest:  Upoznajte muzički supertalenat iz regiona!

Jelena Gavrilović je kreativni ambasador nacionalne platforme Serbia Creates/Srbija Stvara.

Jelenini utisci iz Dubaija mogu se videti na njenom Instagram nalogu: https://www.instagram.com/jelenagavrilovicofficial/

Foto: Rade Marković i lična arhiva Jelene Gavrilović