Mladi beogradski indie bend Ket Efekt nastupiće u nedelju 20. marta od 21 čas u klubu Kuglaš (Đušina 5). Publici će premijerno predstaviti svoj muzički opus koji se prožima kroz alternativne žanrove obojene specifičnim vokalom pevačice, sint melodijama i akustičnim gitarama, kao i obrade omiljenih bendova. Njima će se pridružiti producent i DJ Ain’t čija će selekcija obuhvatiti „dragulje“ acid jazza, trip hopa, funka i housea.

Povezana vest:  Koncert i stand up sastava Kruševac Geto nastup ovog petka u Barutani

Alternativni sastav Ket Efekt pojavio se na lokalnoj muzičkoj sceni prošlog leta sa debi singlom „Pritisak“. Usledile su pesme „Ne idi“ i „Nedođija“, dok je u pripremi materijal za prvi album pod nazivom „U očima stranaca“.

Ain’t je jedan od alijasa producenta i di-džeja Momčila Đokića, u techno krugovima poznatog pod pseudonimom Timmy Mendeljejev. On je muzički vizionar i pobornik andergraund kulture, koji preferira atmosferičnu klupsku muziku koja u osnovi mora biti saundtrek za trenutno raspoloženje. Kroz svoje produkcijsko stvaralaštvo teži da motiviše i sluša svoj instinkt, bez kompromisa, dok projekat Ain’t predstavlja kopanje po neistraženim sferama muzike uz veliko žanrovsko variranje, koji u osnovi nosi široku paletu techno zvukova u kombinaciji sa mnogo lucidnih tonova. U prethodnik nekoliko meseci objavio je EP-jeve „Xternal Carotid“ i „Iced“, singl „Barthez“, remiks Neutronove trake „Immersion“ kao i edit pesme Ket Efekta „Pritisak“.

Povezana vest:  Brus Springstin oterao Kup kralja sa Santjaga