Sve nedeljne obaveze su vam zasigurno već sada poznate, međutim, često se desi da planovi o odmoru izostanu. Zbog toga, predlažemo vam zanimljive sadržaje uz koje možete predahnuti, opusitit se, ali i pobuditi različite emocije. Uživajte u FilmBox kanalima koji vam donose samo najbolje!

U četvrtak možete pogledati film Henrijev zločin“ u kom ćete se upoznati sa pričom mladića koji je poslat u zatvor na izdržavanje kazne za zločin koji nije počinio. Da li će se i kako izvući iz ovog problema moći ćete da pogledate od 22:40h na kanalu FilmBox Extra. Glavne uloge tumače Keanu Reeves, Vera Farmiga i James Caan.

Povezana vest:  Nova epizoda serijala „Savršena mlada“ na TLC kanalu

Petak je dan za glumce kao što su Barbra Streisand, Seth Rogen i Julene Renee, a zajedno ćete ih videti u filmu „Iznuđena krivica“, koji će se emitovati od 22:45h na kanalu FilmBox Premium. Kada pronalazač Endi Bruster odluči da krene na putovanje svog života, kratko zaustavljanje u kući njegove majke pretvara se u neočekivano krstarenje sa njom kao saputnicom. Definitivno je da ćete uživati u ovoj komediji!

Povezana vest:  Kraj serije Zvezdana kapija: Univerzum

Ukoliko volite adrenalin i scene koje ostavljaju bez daha, film koji će vam se zasigurno dopasti jeste „Žarki plamen“. Predstavljamo vam triler koji govori o mladoj ženi i njenom autističnom bratu koji su zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana. Film će se emitovati u nedelju u 16:15h takođe na kanalu FilmBox Premium, a glavne uloge tumače Garrett Dillahunt, Briana Evigan i Charlie Tahan.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Tema druge finalne večeri “Vreme je za žurku”