Grupa Repetitor objavila je album ,,Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ pre više od godinu dana. Taj prazan prostor koji je bio prisutan između benda i publike konačno će da se popuni: u letnjoj bašti kluba Drugstore 11. juna 2022. kada Beograđane konačno očekuje veliki solistički koncert Repetitora.

Od poslednjeg samostalnog nastupa u rodnom gradu benda prošlo je tri pune godine, a bili su onemogućeni i da koncertno promovišu hvaljeni aktuelni album, pa su odlučili da prekinu koncertni post junskom večeri za pamćenje. Veliki beogradski koncert Repetitora održaće se ciljano u klubu Drugstore: ,,To je Meka noćnog života Beograda i klub koji je u svoje prostorije primio nekoliko bitnih mladih bendova nakon izbacivanja iz Bigza“, objašnjava bend svoju odluku u odabiru prostora.

Povezana vest:  Humanost jača od korone: Poznati DJ-evi prikupljaju novac za ćerku svog kolege!

,,Nateraju vas da se iznova zaljubite u gitarski rok i verovatno su trenutno najbolji gitarski bend na planeti“ – Džon Rob, The Membranes, Louder Than War
,,Malo je bendova s ovih prostora koji su u proteklom desetljeću izgradili kultni status i uz to prigrlili toliko vjerne publike kao beogradski Repetitor“ – Ravno do dna

Albumom ,,Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ Repetitor je u uspeo da opiše potrebu za emotivnom bliskošću izazvanu socijalnom distancom. Zato se u klubu Drugstore 11. juna očekuje sirova energija – eksplozija svih nagomilanih osećanja.

Povezana vest:  GEORGE EZRA FAN TAKEOVER

Gosti Repetitora biće grupa Balans iz Ljubljane, koja eksperimentiše u art punk/bunkerpop okvirima i predstavlja odličan uvod u ovu posebnu noć. Pažnju beogradske publike su već skrenuli autorskom saradnjom sa grupom Klotljudi i kolektivom Krava 22 na projektu New Balkan Wife.

Prvih 150 ulaznica po promo ceni od 1.000 dinara već je dostupno online i na svim prodajnim mestima Tickets.rs i Gigstix, kao i u Zaokretu (Cetinjska 15). Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, dok će na samom ulazu u baštu Drugstore-a, na veče koncerta, koštati 1.500 dinara.

Povezana vest:  SevdahBABY Live 17. maja u Domu omladine Beograda

FOTO: IndiJanez