RASPRODAT je koncert koji će se u čast Vlade Divljana održati u Botaničkoj bašti 14. juna sa početkom u 20h. Zbog velikog interesovanja Beograđana grupa (ne)normalni i Zdenko Kolar sa brojnim gudačkim orkestrom pred publiku će izaći dva puta! Dodatni koncert biće 15. juna, na istom mestu!

,,Divno je što ćemo Vladine pesme u centru Beograda zajedno pevati dan duže“, kazao je povodom novog koncerta Nenad Jelenković, frontmen (ne)normalnih.

Povezana vest:  Green Day počeo rad na novom albumu

Podsećamo da ovo neće biti klasični tribute koncerti. Biće posebni po mnogo čemu! Održače se u Divljanovom nekadašnjem komšiluku, koncert će uveličati Zdenko Kolar, basista Idola i čovek koji je od samog početka svirao sa Vladom Divljanom, ali i gudački okestar koji broji više od 20 umetnika, među kojima je i harfistkinja Marija Arsenijević.

Povezana vest:  Poziv fanovima da Lemijev pomen prate preko interneta

Botanička bašta je savršen ambijent za posvetu velikom umetniku poput Vlade Divljana, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da u jednoj večeri primi sve one koji žele da čuju Divljanove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Ulaznice za koncert u čast Vlade Divljana 15. juna puštene su u prodaju po ceni od 1.200 dinara, a dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže i na new.tickets.rs. Na veče koncerta, na ulazu u Botaničku baštu, koštaće 1.500 dinara.

Povezana vest:  Dejan Matić i Milica Todorović nastupili u Magacinu