Emitovana još jedna emisija muzičkog takmičenja „Stars“

STARS_TELOPU četvrtak u 21h na Televiziji Košava, emitovana je još jedna emisija muzičkog takmičenja „Stars“. Novi šou koji je pokrenuo Radio S i Stars Music, u potrazi je za novim muzičkim talentima. Trenutno, ovo je jedino muzičko pop takmičenje u Srbiji koje pobedniku obezbeđuje nagradu u vrednosti od sto hiljada evra, i da ne zaboravimo, direktno učešće na prestižnom Radijskom Festivalu sledeće godine.
U emisiji je nastupilo osam takmičara od kojih je četvoro, glasovima publike, napustilo dalje takmičenje. Na samom početku emisije izdvojio se mladi Andrija Kurtić, koji je otpevao pesmu Sergeja Ćetkovića „Prsten na sto“.Publika je podržavala mladog pevača a žiri koji su činili, stalna postavka, Cveta Majtanović i Bane Opačić, kao i treći član žirija, gost, popularni Aleksa Jelić, su na interesantan način komentarisali Andrijin nastup. 
Devojka koju posebno treba spomenuti je Jovana Repović koja je maestralno izvela ni malo laku pesmu Tine Tarner „Golden eye“. Publika je pozdravljala velikim aplauzom a žiri je upitao gde se krila do sada. 
I ne zaboravimo Nataliju Stojanović koja je izvela Severininu numeru „Tvoja prva devojka“ a koja je možda do sada, najlepša takmičarka „Stars“-a. Žiri je manje hvalio njeno pevanje a više kretanje i izgled. 
Dalje takmičenje je nastavila Jovana Repović koja je imala i najzapaženiji nastup, zatim mladi zavodnik Andrija Kurtić, Marko Rakonjić i Jovana Kerkez. Glasovima publike takmičenje je napustila Natalija Stojanović, Mila Kesić, Bojana Vuksanović i mladi Marko Petrešević koji je u prošloj emisiji od silne treme zaboravio tekst pesme, ali je uz glasnu podršku publike uspeo da zavrsi izvođenje odabrane numere. Ali „Stars“ će pružiti još jednu šansu ovim takmičarima za koje će publika u sledećoj emisiji moći da glasa da se vrate u baraž.
Emisiju je svojim sjajnim nastupom završio Aleksa Jelić, hitom „Samo reci“.

Povezana vest:  Preminuo Sinan Sakić