Eva_Braun

Eva Braun na Dan zaljubljenih, 14. februara nastupa u Gun Club-u

Bečejska grupa “Eva Braun” vraća se na muzičku scenu u martu objavljivanjem albuma “Playback”, dok će na Dan zaljubljenih, 14. februara, svirati u Gun Club-u.

Zamrznuvši rad posle albuma “Everest” (2001), Eva Braun se ponovo okupila 2007. godine, i to u prvobitnoj postavi u kojoj su tri ključna autora gitaristi Goran Vasović, Pjer Dolinka i Milan Glavaški.

Povezana vest:  Ivan Grlić: Beogradski džez festival je značajan za edukaciju mladih

Sastav Eva Braun je krajem januara u Novom Bečeju snimio spot za pesmu “Okreni moj broj”. Radi se o singlu koji najavljuje album “Playback”, a koji će biti objavljen sredinom marta pod etiketom B92.

Peti po redu studijski album “Playback” je snimljen u studiju “Do-Re-Mi” u Novom Sadu. Na albumu se nalazi dvadeset novih pesama, a u jednoj gostuje Vladimir Kolarić-Kole iz sastava “Veliki prezir”.

Povezana vest:  Decenija festivala ljubavi na četiri bine u Vrnjačkoj Banji

Svi koji su se uželeli specifičnog pop zvuka karakterističnog samo za Evu Braun, spot za singl ,,Okreni moj broj” premijerno će moći da čuju 12. februara na Televiziji B92 u emisiji “POPodne”.

Na koncertu u Gun Clubu, pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u poslednje dve decenije, publika će moći prvi put da čuje i nove pesme sa predstojećeg izdanja “Playback”.

Povezana vest:  Eminem među izvođačima na dodeli MTV nagrada

Cena karte za koncert Eve Braun iznosi 800 dinara u pretprodaji. Karte mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 22h.