Warner Music i kompanija Mascom Records zajednički objavljuju i podržavaju “Kabul” – novi singl Sergeja Pajića, zvezde TikToka i izvođača velikog potencijala koji za sobom već ima niz lokalnih hitova. Pesma će biti objavljena na svim platformama 7. jula, a napisao je i producirao Jala Brat, reper i hip-hop umetnik, jedan od najvećih hitmejkera na Balkanu.

Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 35.000 slušalaca mesečno.

Povezana vest:  Osude za Rijanin novi spot ''Man Down''

„Veoma sam ponosan i uzbuđen što će moj novi singl “Kabul” objaviti velika ’mejdžor’ diskografska kuća i što mi se ukazala prilika da sarađujem sa fantastičnim timovima u Warner Musicu i Mascomu čija će podrška i stručnost biti ključni elementi razvoja moje karijere. Za izuzetno mladog umetnika, poput mene, to je ostvarenje sna“, istakao je Sergej Pajić.

Generalni direktor Mascoma Slobodan Loka Nešović poručio je da činjenica da će velika svetska izdavačka kuća objaviti mladog lokalnog umetnika predstavlja ogroman korak napred u razvoju srpske muzičke industrije. „Posle velikog uspeha singla „Zašto nisam tvoj“, Sergej Pajić je redefinisao komercijalnu hip-hop estetiku našoj zemlji. Uz podršku vrhunskih regionalnih producenata, njegova nova pesma „Kabul“ ga izdvaja kao izuzetno zrelog, hrabrog i odvažnog izvođača koji je spreman da iskorači izvan ustanovljenih lokalnih normi i postane vodeća zvezda koja će objavljivati za veliku izdavačku kuću.“, dodao je Nešović.

Povezana vest:  Bend Paramor najavio novi materijal

Izabela Ciszek-Podziemska, generalni direktor u Warner Music South East Europe, zaključila je da joj je izuzetno drago što sa Mascomom sarađujee na ovako moćnom izdanju Sergeja Pajića, umetnika koji je već stekao ime u Srbiji i koji će uskoro postati poznat ljubiteljima muzike širom balkanskog regiona.

Mascom Records u Srbiji postoji već više od 20 godina, predstavljajući umetnike različitih žanrova, od klasične muzike do popa, od džeza do elektronske muzike. Istovremeno, već duže od dve decenije je srpski partner Warner Musica, a raspolaže i obimnim katalogom jugoslovenske muzike. Neki od umetnika sa kojima sarađuje su Disciplin A Kitschme, Bad Copy, Prti Bee Gee, Elektični orgazam, Kanda Kodža i Nebojša, Eyesburn, Struka, Del Arno Band, Gift, Zadužbinom Isidore Žebeljan…

Povezana vest:  „Svi će znati ko je iks“ prvi album i novi spot Nemanje Ristića

Pesma „Kabul“ Sergeja Pajića dostupna je na svim striming servisima od 7. jula, a video možete pogledati na njegovom YouTube kanalu.