Robbie Williams PROMO universalmusic.rsROBBIE WILLIAMS „DREAM A LITTLE DREAM“ PREMIJERNO NA MTV KANALU

Pogledajte premijerno spot britanske superzvezde Robbia Williamsa za pesmu „Dream a Little Dream“ u sredu, 11. decembra u 10:00 u okviru Top 10@10: Robbie Williams emisjie.
Pesma „Dream a Little Dream“ drugi je singl sa desetog po redu studijskog izdanja „Swing Both Ways“, koje je po objavljivanju dospelo na prvo mesto britanske liste albuma gde je dostiglo i zlatni sertifikat.
U pitanju je duet sa još jednom britanskom muzičkom zvezdom, Lily Allen, koja je nedavno objavila svoj povratnički singl „Hard Out Here“ sa propratnim video spotom, koji je izazvao mnoge kontraverze po pitanju rasizma u vezi sa igračicama koje se u njemu pojavljuju. Duet, koji su Robbie i Lily uradili, dobio i svoj videospot u kojem se pojavljuje Robbie obučen u crno odelo, u raznim Božićnim i snežnim scenarijima, od kojih je možda i najupečatljiviji onaj kada je Robbie orkužen lepim mladim damama u crnim kaputima sa crvenim šalovima.
Lily Allen se nažalost ne pojavljuje u ovom video ostvarenju obrade božićne pesme „Dream a Little Dream of Me“ koju su još 1931. snimili Ozzie Nelson i Wayne King. Ova pesma je za više od 80 godina postojanja doživela 60 različitih obrada, a najpoznatija je ona koju su 1968. uradili Mama Cass Eliot i The Mamas & The Papas.
Ove srede u 10 ujutru pogledajte kako izgleda obrada Robbia Williamsa i Lily Allen. Samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  Svetska DJ zvezda Thomas Gold dolazi na Bibano Summer 2012.