kid-ink-2KID INK – MTV PUSH IZVOĐAČ ZA JANUAR

Prekriven tetovažama od glave do pete, 25-ogodišnji reper iz Los Anđelesa Kid Ink zavladao je scenom sa hitovima „I Just Want It All,“ „Time Of Your Life,“ „Run This,“ „Keep It Rollin’ & „Hell & Back,“ koji su dostigli više od 60 miliona pregleda na YouTube servisu.
Njegova Facebook stranica ima više od 500,000 lajkova, na Twitteru ga trenutno prati više od 300 hiljada folovera, Instagram profil preko 260 hiljada, dok može da se pohvali i sa neverovatnih 13 million digitalnih downloada. Čak je i modna industrija zapazila mladog hip-hopera i mnoge kompanije su mu ponudele ekskluzivne saradnje.
Ukoliko do sada niste imali prilike da se upoznate sa likom, delom i brojnim tetovažama Kid Inka, MTV vam ga predstavlja kao prvog Push izvođača u 2014. godini sa pesmom „Show Me“ koju izvodi sa Chrisom Brownom, a koja će se naći na njegovom novom albumu „My Own Lane“.
Mladi reper, autor i producent proveo je veći deo svoje rane karijere iza mikseta, a ne mikrofona, dovodeći svoje producentske veštine do savršenstva uz hip hop mogule kao što su Sean „Diddy“ Combs, Sean Kingston, Yung Berg i Nipsey Hussle.
Produkcija je došla sasvim prirodno za Kid Inka: „Počeo sam da pravim muziku jer je već bilo dosta repera oko mene, pa sam pomislio da bih bio korisniji ako bih se bavio produkcijom.“ Ipak, sedenje iza table mu ipak nije bilo dovoljno. Pre par godina Kid Ink se dohvatio mikrofona i hip-hop scena je postala bogatija za ozbiljnog igrača.
2010. je bila godina proboja za ovog izvođača zahvaljujući „Crash Landing“ mikstejpu kojim je privukao pažnju ljudi iz muzičke industrije na sebe. Ipak, dok je čekao da mu neka velika izdavačka kuća ponudi ugovor, Kid Ink se odlučuje da preuzme karijeru u svoje ruke i na Internetu postiže veliki uspeh sa spotovima „Lowkey Poppin,“ „Please“ i „Cali Dreamin.“ Naredne godine izdao je još jedan mikstejp „Wheels Up“ i krenuo na turneju po svim većim gradovima Amerike. U 2012. godini svetlost dana je ugledao njegov album prvenaxc „Up & Away,“ koji je do sada podat u više od 130 hiljada kopija širom sveta i ušao je 20 izdanja Billboard liste albuma. Nakon brzog i velikog uspeha debi albuma, Ink potpisuje ugovor sa RCA Records i u januaru prošle godine objavljuje album „Bad Ass“, prvi pod velikom etiketom. Drugi album „My Own Lane“ očekuje u toku ovog meseca i na njemu će se naći i pesma „Show Me“ koja otvara novu MTV Push sezonu.

Povezana vest:  Los lobos 15. maja u beogradskom Domu sindikata