Psihodelična atrakcija iz Istanbula, LALALAR, prvi put će nastupiti u Beogradu, u klubu Drugstore, 11. jula 2022. sa početkom u 21h. Retro bas linije u kombinaciji sa virtuoznim gitarskim deonicama, omamljujućim vokalima i ,,prljavim“ elektro ritmovima vode u poseban univerzum u kojem preovladava psihodelija koja preispituje mnoga čula.

Za Lalalar se kaže da isporučuje sirovu ,,nostalgiju budućnosti“, a samo na njihovim nastupima uživo značenje ovog epiteta koji ih prati može i da se shvati.
Jedinstveni spoj sadašnjeg, prošlog i budućeg, pod velom izvornih ritmovima Anadolije, biće jedan od intrigantnijih događaja letnje koncertne sezone u Beogradu.

Povezana vest:  Adam Lambert u seriji “Slatke male lažljivice”

Lalalar će nastupiti u bašti Drugstrore-a 11. jula, uz live nastup Lenhart Tapes i podršku Skreč majstora Ljubana.

Lenhart Tapes će uvesti publiku Drugstore-a u ovu jedinstvenu psihodeličnu beogradsku noć, a Skreč majstor Ljuban preuzima pult posle koncerata Lalalara sa dobro poznatim izborom electro, folk funk i big beat plesnih hitova.

Lalalar u klubu Drugstore je koncert proizišao kao plod saradnje ostvarene na Kontakt konferenciji 2022 i predstavlja prvi u nizu KONTAKT sessions događaja.

Povezana vest:  Noć za pomoć prikupila preko 1.700.000 dinara za poplavljene

11. jul 2022, 21h
Ulaznice: 1.000 dinara
Prodajna mesta: tickets.rs i Ticket Vision prodajna mreža

Foto: Promo