One-Direction-Official-2014-CalendarDa li možete da pogodite čiji je celebrity kalendar najtraženiji?

Slatki momci iz One Directiona što god da dodirnu pretvaraju u zlato. Zayn, Harry, Louis, Niall i Liam osvojili su svet svojim pesmama, a sudeći po svemu, euforija se ne stišava.
Kalendar za iduću godinu s fotografijama članova One Directiona najtraženiji je celebrity kalendar u muškoj kategoriji svih vremena. Simpatični momci svrgnuli su tako s trona Cliffa Richarda, čiji su kalendari dosad bili najprodavaniji.
U ženskoj je kategoriji ove godine najtraženiji kalendar onaj koji ukrašava bujna lepotica Kelly Brook nadmašivši Cheryl Cole, čiji su kalendari bili najprodavaniji četiri godine zaredom.
Prema podacima Amazona, kalendari s One Directionom velik su hit već tri godine, otkad se britansko-irski teen bend pojavio na muzičkoj sceni.
-Pre 2011. godine niko ne bi mogao doći ni blizu Cliffa Richarda na vrhu liste, a ovi mladi momci u vrhu su prodaje već tri godine zaredom. Budući da je Cliff najavio da mu je ovo zadnji kalendar, možemo očekivati da će mnogi možda požuriti ugrabiti svoj primerak, pa ga to možda pogura napred – kaže Xavier Garambois, predstavnik Amazona za prodaju u EU.

Povezana vest:  Online koncert engleskog sastava The Breath