Klasa“ je drugi singl sa predstojećeg albuma „Glad“ repera koji se predstvalja pseudonimom Kulina. Pesma je urađena u saradnji sa nemačkim DJ-em, višestrukim šampionom prestižnih internacionalnih DJ takmičenja, Robertom Smithom. Za miks i master je zaslužan legendarni zagrebački producent Koolade, a sam beat potpisuje višegodišnji Kulinin prijatelj i saradnik, jedan od osnivača Hasla Mjuzik, Sike Ba a tu je i nemački producent/DJ Toni Rocksta.

Povezana vest:  Šakiru tužio bivši dečko

Sama stvar je throwback zlatnom periodu rep muzike, tvrd beat, agresivan flow i za kraj virtuozan scratch. Kulina je banjalučki reper i ilustrator, koji se vratio muzici posle deset godina pauze. Promenio je svoje staro scensko ime i takoreći, ponovo izmislio sebe.

Daleko zreliji, više nego ambiciozniji, što će biti jasno kad se konačno čuju imena s kojima je ostvario saradnju za ovaj projekat. Pesme su snimljene u studiju Ektos u Banjaluci. Kulina je obnovio saradnju sa Sike Ba i Toni Rockstom i za godinu dana napravio katalog od oko sedamdeset pesama i petnaest kolaboracija.

Povezana vest:  Željko Bebek zapevao na press konferenciji

Sva trojica ostvareni ljudi, koji imaju sve što im treba, ali ovo je glad druge vrste,“ izjavio je Kulina.

Singl „Klasa“ biće objavljen za etiketu Honey Money Gang i od 15. jula je dostupan na svim striming servisima.

Foto: Kulina