Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće! Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Senidah se pridružuje moćnom programu koji čine Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Zbogom Brus Li, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Povezana vest:  Aleksandra Kovač u Amerikani

Popularna Slovenka pre nekoliko godina uspela je da za jako kratko vreme privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići” koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Vrlo brzo uspela je da ispuni i opravda sva očekivanja koja je publika imala od nje, budući da je u svojoj karijeri nastavila da niže hitove poput “Replay”, “4 strane sveta”, “Behute”, a zbog autentične energije uvek je rado viđena gošća, kako na klupskim nastupima, tako i na vodećim festivalima u regionu.

Povezana vest:  Otac zamolio Lejdi Gagu da se pristojno oblači

Najava: Senidah@Belgrade Beer Fest: https://www.instagram.com/tv/CgmkdbNsv9_/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festival na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača.

Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu. Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije. Biće podeljen u dve zone – “Cloud” zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste (Moto Platz, Silent Disco, Beer zona, Craft Beer Land, Luna park, Zid smrti, Intergalactic Diner food land i mnogi drugi), u koju će ulaz biti slobodan, te muzičku, “koncertnu zonu”, za koju će ulaz takođe biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju u iznosu od dva pića. Kako je već najavljeno, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali i sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima.

Povezana vest:  NOVI ALBUM GRUPE BEI THE FISH BESPLATNO NA MTV.RS

Za najsvežije informacije u vezi sa muzičkim i dodatnim sadržajima na festivalu Belgrade Beer Fest pratite sajt www.belgradebeerfest.com.