jinx04

Zaljubite se sutra uz Džinkse u Beogradu

Zagrebački Džinks vraćaju se u ponedeljak (20:30) u Beograd koncertom za Dan zaljubljenih u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra (SKC), gde će promovisati novi CD album „Diksilend“ sa koga su već izdvojeni regionalni hit spotovi „Da smo se voljeli manje“ i „Na zub su me uzeli mama“.

Bend koji je pre nešto više od godinu dana premijerno nastupivši u Beogradu napunio „Amerikanu“ Doma omladine, stiže drugi put pred Beograđane u SKC za koncert na kome će, kako najavljuju pevačica Jaja (Yaya) i gitarista Coco Moskito (Mosquito), pored noviteta podsetiti i na „jako puno starih“ hitova.

Povezana vest:  Kalt: Sjajan koncert u Beogradu

Pomenimo samo „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Na plaži“, „Koliko suza za malo sna“, „Tamo gdje je sve po mom“, „Na zapadu“…

„Kako i te stare pjesme volimo i teško ih se odričemo koncerti su nam sa svakom novom godinom sve duži. Što se tiče zaljubljivanja nadamo se da na Dan zaljubljenih na naš koncert neće doći samo parovi nego da će biti i slobodnih pa se netko možda i na koncertu zaljubi… takve stvari nas posebno raduju“, kaže Coco.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO: POGLEDAJTE FILM „FIGHT FOR YOUR RIGHT REVISITED“ NA MTV KANALU!

Ako spadate u prvu kategoriju Cocu dražih ljudi, to jest slobodni ste i spremni ste za zaljubljivanje na koncertu Džinksa, još uvek možete naći na blagajni SKC-a, Doma omladine Beograda i preko Kardervisa projedinačnu ulaznicu za 1.200 dinara.

S druge strane, Long Play-u su miliji parovi, stoga im dajemo popust, odnosno romantičnu „Kartu za dvoje“ koja na istim mestima košta samo 2.000 dinara!!!

Povezana vest:  Lil Vejn otkazao britansku turneju