partizan_maribor_beograd_golman_mart_1

SLOHKEJ LIGA, PLEJ OF

Partizan sutra u Pioniru protiv Maribora

 

Nakon pobeda protiv Graca u četvrtfinalu plej ofa Slohokeja, hokejaši Partizana u prvoj polufinalnoj utakmici plej ofa dočekuju ekipu HDK Maribor. Meč prošlogodišnjih finalista igra se sutra, u ponedeljak 14. februara u ledenoj dvorani hale Pionir, sa početkom u 18 časova.

Polufinalna serija plej of-a  igra se na dve dobijene utakmice. Nakon prve utakmice u Beogradu, drugi meč polufinala igra se u sredu 16. februara u Mariboru, a ako bude 1:1 u pobedama, “majstorica” se igra 19. februara ponovo u Beogradu.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Beat Fojc slavio u italijanskoj Val Gardeni

HDK Maribor se u polufinale plasirao pobedivši mlade Jesenice u četvrtfinalnim mečevima. Nemanja Vučurević, napadač Partizana, kratko je prokomentarisao protivnika crno belih u polufinalu:

-Maribor nas je u ligaškom delu sezone jednom pobedio kod kuće, ali i mi smo njih dobili dva puta u gostima. Oni su težak rival, iskusna su ekipa, taktički i klizački vrlo dobro potkovani. Računamo da će Maribor igrati i bolje nego u prvenstvu, jer ovo je ipak plej of, i mi moramo da budemo više nego 100 odsto spremni za ovaj duel – kaže mladi napadač crno belih.

Povezana vest:  RAGBI 13, POČINJE PLEJ-OF, PARTIZAN DOČEKUJE DORĆOL

Bez obzira na protivnika, Vučurević kaže da Partizan, kao i u svakom meču, i u ovom ide na pobedu.

-Mislim da smo pronašli formu za plej of i da pružamo odlične partije. Više od protivnika zanima nas naša igra, naš sistem rada koji nam je do sada donosio dobre rezultate. Ako nastavimo da igramo u tom duhu, ne sumnjam u našu pobedu protiv Maribora sutra – zaključuje Nemanja Vučurević.

Povezana vest:  BMW postao sponzor prvog reda OI u Londonu

Ulaznice za ovaj meč, po ceni od 250 dinara, mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane hale Pionir, koja se otvara u 16:45  časova, u ponedeljak 14. februara.