U dvadesetdrugu sezonu, jedan od najstarijih beogradskih klubova sa tradicijom, ulazi poletno sa puno novih programa, kaver svirki i koncerata, nakon zatišja koje nam je covid uneo u živote, konačno možemo reći da se normalnost vraća u grad i noćni provod.

Miša Relić, vlasnik kluba nam odgovara na čemu je fokus nove sezone:

“Fokus ove sezone biće na koncertima kako stranih tako i domaćih, odno regionalnih izvođača, počinjemo sa bendom Moonchild, koji direktno iz Los Anđelesa, dolaze prvi put u region, i to u sklopu našeg Musicology serijala, nastavljamo sa Vannom (ex ET)i njenim prvim nastutpom u bg, zatim redom dolaze The Brand New Heavies, Vatra, Ida Prester.

Gde će centralni deo ovog prvog dela sezona biti proslasva dvadesetprvog rođendana kluba gde ćemo prve dve noći imati retrospektivu najboljih kaver bendova koji su svirali i koji još uvek sviraju u BitefArtCafe-e, poslednje veče je planirano veliko gala veče na koojem će nastupiti naši prijatelji iz regiona, kao i najpopularniji strani izvođači koji su do sada nastuapli u klubu ili u okviru Musicology serijala.

Ova sezona je novi život i iskreno se nadam da se više nikad neće ponoviti 2020. godina, i da će se gosti vratiti u punom broju u klub i na koncerte i da će BitefArtCafe sijati punim sjajem.’’

Osluškujući želje publike, u saradnji sa organizacijom standup.rs svakog meseca publika ima priliku da pogleda vrhunske stand up nastupe. Najtraženiji srpski komičar Srđan Dinčić dočekuje vas kao domaćin svake subote uz svoj show “U procesu“.  Ljubitelji smeha će uživati u raznovrsnom stand up programu koji, pored one man show specijala domaćih komičara, uključuje još i premijere novih predstava, starije popularne programe, večeri otvorenog mikrofona, tematske večeri, gostovanja komičara iz regiona i sveta.

Povezana vest:  Marko Louis uz dve nove pesme će imati i dva koncerta u jednom danu!!

BitefArtCafe klub je najbolji klub sa živom muzikom u Beogradu i jedini klupski prostor potpuno prilagođen živim svirkama i dobrom provodu svojih gostiju.

Enterijer ovog jedinstvenog kluba u Beogradu, napravljen je po uzoru na njujorške klubove sa živom svirkom.

Atmosferi u klubu, koja se svojom opuštenošću razlikuje od sličnih klubova u Beogradu, doprinosi profesionalno ozvučenje, rasveta, vrhnska ventilacija, dve velike bine, opuštena ekipa i puno prostora za ples. Zato je BitefArtCafe klub nezaobilazno mesto u Beogradu za ljubitelje kvalitetnog zvuke.

Vikendom u klubu BitefArtCafe nastupaju najpopularniji kaver bendovi, čiji se repertoar proteže od legendarnih do onih najnovijih pop, rock, house, r’n’b, disco dance hitova. BitefArtCafe klub je takođe poznat po svom koncertnom programu i nastupima poznatih regionalnih zvezda, od Massima Savića, Nine Badrić, preko Selah Sue, do bendova poput Brand New Heavies, Incognito i mnogih drugih.

Upornost i istrajnostu su ono što nas krasi, zato smo i dalje tu, pratimo trendove, osluškujemo našu novu mladu publiku, ali slušamo i onu stariju publiku koja je krenuli na ovo putovanje sa nama. Neki se možda i ne sećaju početaka i malog kluba na skveru Mire Trailović, ali odatle je sve krenulo, želja i volja da se Beogradu pruži kvalitetna zabava i vrhunski izvođači.

Zvančino otvaranje sezone je zakazano za subotu, 8. oktobar uz MAKAO bend, bend koji ima najstariji staž u našem klubu. Makao je rezident kluba od 2006. godine.

Spremite se za pregršt Dance hitova iz 90ih, preko House zvuka 2000ih, do najsvežijih electro Rock i Pop hitova.

Koncerti u oktobru:

  1. oktobar – MOONCHILD / Musicology Sessions

Ne propustite ovaj nezaobilazni koncert koji je MUST-LISTEN! Zabeležite 7.oktobar u svoje kalendare, a mi vas čekamo na dobro poznatom mestu u Mitropolita Petra 8 na koncertu MOONCHILD-a. VIDIMO SE U BITEFARTCAFE KLUBU!

Povezana vest:  Srpski diskografi traže zakon po uzoru na razvijene zemlje

Direktno iz LA, centra svih kulturnih dešavanja, dolazi nam sastav koji predstavlja miks progresivne muzikalnosti sa klasičnim i opuštenim, snažno povezan sa nasleđem zapadne obale tokom decenija. Rezultat desetogodišnjeg zajedničkog rada i rasta, njihov novi album „Starfruit“ pokazuje poštovanje, muzičko razumevanje i ljubav koju trio gaji, kako jedni prema drugima, tako i prema ostalim saradnicima na albumu.

  1. OKTOBAR – VANNA

Jedan od najraskošnijih glasova regionalne muzičke scene, Vanna, održaće celovečernji koncert za beogradsku publiku 14. oktobra. Svoju turneju pod nazivom „30 godina Puna memorija“ obeležava obilazeći gradove širom regiona. Nakon turneje po hrvatskim koncertnim dvoranama, dolazi u BitefArtCafe klub, gde će održati njen prvi samostalni koncert u Beogradu.

  1. & 21. OKTOBAR – THE BRAND NEW HEAVIES / Musicology Sessions

Autentični jazz/funk/soul/R’n’B sastav, The Brand New Heavies, održaće dva koncerta u beogradskom klubu Bitefartcafe, u okviru koncertnog serijala Musicology Sessions, 20. i 21. oktobra 2022. godine.
Pioniri londonske „Acid jazz“ sene, The Brand New Heavies, svoju veliku ljubav prema „fank gruvu“ iz sedamdesetih godina, uspeli su da transformišu u sofisticirani zvuk koji ide putevima klasičnog soula, i to u eri u kojoj dominira hip-hop.

  1. OKTOBAR – ELISA

Višestruko nagađivana italijanska kantautorka Elisa počeće svoju evropsku turneju ove jeseni, a u Beogradu će nastupiti u intimnoj atmosferi Bitef Art Caffe-a 22. oktobra. Nakon njenog drugog nastupa na festivalu u Sanremu, Elisa je u februaru objavila dupli album na italijanskom i engleskom jeziku pod nazivom „Ritorno al Futuro/ Back to the Future“, a publika će imati priliku da ga čuje i u Beogradu.

  1. OKTOBAR – VATRA

Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske, Vatra, nastupa u klubu BitefArtCafe klubu, 27. Oktobra. U sklopu svoje turneje, na kojoj promovišu predstojeći 10. studijski album, Vatra dolazi u Beograd u BitefArtCafe. Publika je već imala prilike da sa novog albuma čuje singlove: ,,Sva naša ljeta”, ,,Vidi kako se smiješ”, ,,Rum na usnama” (duet sa Božom Vrećom). Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri).

  1. OKTOBAR – IDA PRESTER

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.
Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još davno, a sudeći po vašim željama, da je ponovo ugostimo, ni vi niste uspeli da joj odolite.
Nakon uspešne letnje sezone i prepunih koncerata od Sarajeva, Pule, Zagreba do Podgorice, 28. oktobra ponovo nastupa za Beogradsku publiku u BitefArtCafe klubu, Mitropolita Petra 8.
Uz svoj bend Lollobrigida izvešće najveće hitove 20 godina duge karijere, a publika ce pevati u glas, kao i na svakom njenom koncertu.
Prethodna dva koncerta kod nas u Bitefu rasprodala je vrlo brzo i zato požurite da ne ostanete bez svog mesta za ovu spektakularno plesno veče.

Povezana vest:  Mladi francuski maneken Baptiste Giabiconi uspeo da osvojiti Katy Perry

I još: od 16.10. do 24.10. STAND UP FEST

Ostatak Stand Up nastupa pogledajte na Standup.rs