Talentovani i svestrani 21-godišnji kantautor, hrvatski multi-instrumentalista i producent – ERIC predstavlja svoju najnoviju autorsku pesmu pod nazivom ,,Feel You Close“! Reč je o duetu sa izuzetnom muzičarkom Ivanom Kindl koja je ovom saradnjom, u sklopu proslave 20 godina diskografske karijere, po prvi put na zvaničnom izdanju zapevala i na engleskom jeziku. Ovo R’n’B-jem inspirisano muzičko iznenađenje od sada je dostupno na svim streaming platformama, a uskoro se očekuje i izlazak muzičkog videa.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

„Pesma je nastala u rekordno kratkom vremenu – praktično u samo dva dana. Potpuno spontano, dok smo kolega Noa Tubić i ja u mom studiju radili na muzičkom i aranžmanskom oblikovanju, dolazio je tekst, a čim smo iza sebe imali završenu verziju shvatili smo da bi bila idealna za duet. Odlučio sam da saradnju ponudim Ivani Kindl koja je jedan od najboljih vokala na našim prostorima i šire, a ona je, na moju veliku sreću i čast, pristala“, rekao je ERIC o novom izdanju.

Povezana vest:  Cukrov snimio spot u Beogradu

Oduševljena saradnjom, Ivana otkriva kako joj se ostvarila želja jer je i sama, slušajući album ,,I Am Eric“, razmišljala o potencijalnom radu sa Ericom. Uz punu podršku mladom kolegi, dodaje kako joj je veoma drago što ga publika neverovatno dobro prihvata i kako je već u susret prvom singlu, danas uspešnom izdanju ,,Reci Mi“/ ,,Tell Me“, jednostavno predosetila da mladog umetnika čeka veliki uspeh.

Povezana vest:  Novi start Dua Lipe

Izdanje „Feel You Close“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/EricIvanaKindlFeelYouClose

Foto: Matea Smolčić Senčar