Fanovi širom sveta su sa velikim nestrpljenjem očekivali objavljivanje trećeg studijskog albuma kantautora, pevača i producenta Chrliea Putha.

Fantastičnim singlovima „Light Switch„, „Smells Like Me„, „I Don’t Think That I Like Her„, „That’s Hilarious“ a pre svega saradnjom sa K-pop ikonom Jungom Kookom (BTS) u pesmi „Left and Right„, Charlie je nagovestio vrlo zanimljiv sadržaj budućeg izdanja koje je upravo objavljeno.

Povezana vest:  SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX 30. MARTA 2017. U SAVA CENTRU

Album, jednostavno nazvan „CHARLIE“, otkriva sve strane Puthove višeslojne ličnosti. Kršeći sva pravila, on prvi put u karijeri najiskreniji govori o svojoj ranjivosti. Izdanje prati diskretan humor i isijava Charlijevim samopouzdanjem.

„Bavim se aktivno ovim poslom osam godina, ali „CHARLIE“ je konačno nešto u potpunosti moje – to sam ja. Dugo sam pokušavao da budem ‘kul momak’, ali to mi je delovalo kao zamagljen komad stakla između mene i publike. Sada je staklo razbijeno. Nema prozora. Možete ući pravo u moj svet,“ izjavio je Puth povodom objavljivanja novog albuma.

Povezana vest:  Muzički program na Mikser festival

Njegov izlazak prati atraktivan video za singl „Looser“ koji je snimljen u maniru starih holivudskih vesterna sa dozom ironije i humora.

Charlie Puth krajem oktobra kreće na „One Night Only“ turneju u okviru koje nastupiti u dvanaest gradova u Americi i Evropi. Nama najbliži koncerti biće u Parizu i Berlinu (1. odnosno 6.12.2022.).

Foto: Kenneth Cappello

Povezana vest:  Elemental, SevdahBABY i Colorstar na Trenchtown festivalu