Lena Kovačević nastupiće na koncertu Lare Fabian u Štark areni 22. oktobra 2022, gde će zajedno sa svojim muzičarima biti predgrupa čuvenoj Lari u okviru turneje LARA FABIAN WORLD TOUR 2022. Ovime je našoj umetnici ukazana posebna čast jer Lara Fabian i njeni muzičari ne praktikuju da imaju goste na svojim nastupima.

Lena Kovačević je mnogo puta izvodila pesme Lare Fabian u svetu, posebno je upečatljivo Lenino izvodjenje pesme „J’taime“ sa simfonijskim orkestrom. Lenin muzički stil i međunarodni uspesi preporučili su je za nastup na koncertu čuvene francuske zvezde. Poznato je da je upravo Lenina francuska verzija pesme “Cafe” doživela uspeh na radio stanicama širom sveta.

Povezana vest:  I Selena ima svog omiljenog momka u One Directionu

Lara Fabian dobitnica je brojnih muzičkih nagrada, prodala je više od 20 miliona albuma širom sveta. Vlasnica je mnogobrojnih hitova, među kojima su najpoznatiji: “Je T’aime”, “Quédate”, “Je Suis Malade”, “Adagio”, “Caruso” i mnogi drugi.

Ulaznice za koncert Lare Fabian u Štark Areni mogu se nabaviti onlajn na sajtu tickets.rs i na Ticket Vision prodajnim mestima, među kojima su Dom omladine i TC Ušće.

Povezana vest:  Sleš odustao od razvoda

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images