Možete li da zamislite slavsko i prednovogodišnje raspoloženje bez koncerta Željka Vasića ’’Dobrodošli u moju kafanu“? Ni mi – decembarski koncerti poznatog pop pevača već postaju tradicija MTS dvorane.

Držeći se proverene „od Silvane do Nirvane“ formule, Vasić svojim fanovima pruža zamiljivu mešavinu svetskih pop hitova, vlastitih hit singlova i najpoznatijih numera zabavne, narodne i starogradske muzike.

Povezana vest:  Nemački bend Ohrenfeindt nastupio sinoć u Beogradu: „Muzika je univerzalni jezik”

Ovog puta Željko nastupa sa novim bendom, priprema potpuno drugačiju set listu od prethodnih koncerata, a posebno iznenađenje posetiocima biće specifični aranžmani čuvenih pesama.

„Svaka zima nosi nam nove izazove – živi se brzo i stresno i ljudi sve manje imaju vremena za sebe i druge“ iskren je Vasić. „No, kafana je mesto u kojoj nema podela, nema brige i gde možemo da budemo ono što stvarno jesmo – prepušteni čistoj emociji i hedonizmu.
Stoga vas pozivam da dođete u moju kafanu u petak 9.decembra, da zajedno slavimo muziku i život!“

Povezana vest:  Sutra koncert Darka Lazića u Sava centru

Ulaznice su u prodaji na blagajni MTS Dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na: www.tickets.rs po sledećim cenovnim kategorijama:

–       1900,00 RSD

–       2500,00 RSD

–       3100,00 RSD

Foto: Milan Maričić/ATA Images