Publika iz svih krajeva Srbije, noćas se okupila u punoj mts Dvorani, ne bi li zajedno sa kultnim bendom Divlje jagode proslavila njihov rokenrol rođendan i to 45. po redu. Da u pitanju nije bio samo puki  solo nastup, već tročasovna sinergija dobrog zvuka, autentičnog vizuelnog doživljaja, žestoke energije, i radosne publike govore večerašnji zvučni zapisi, kao i slike koje beleže doslovni trans rokenrol publike!

Bend je ovaj put i dokazao ono što je frontmen Zele Lipovača i poručio nedavno na konferenciji u Beogradu, da je ova postava koja trenutno čini Divlje jagode, kako je rekao tada- najbolja do sada.

Povezana vest:  Nova prodavnica ploča u TC Delta City

Na koncertu koji je sniman, i za koji će, kako je bend najavio izaći i lajv album sa nastupa u mts Dvorani, bend je svirao  oko 30 hitova iz svih stvaralačkih faza sastava, među kojima su najveće ovacije i eksploziju publike izazvali čuveni: MOTORI, ŠEJLA,  KRIVO JE MORE, KAP PO KAP, SAMA SI, ZAUVJEK TVOJ, JEDINA MOJA, MARIJA, ZAUVEK TVOJ, ali i najnoviji singl VANILA I ZNOJ uz podršku gosta Čipija, lidera benda  Osvajači , koji je premijerno i odsviran na koncertu, a nedavno prvi put ispromovisan na konferenciji u Beogradu. Koncert su svojim prisustvom upriličili i nekadašnji pevači benda Toni Janković i Tifa, koji su takođe otpevali par numera.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA, JUSTIN BIEBER FT. MARAIH CAREY „ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU“

Bend koji važi za rokenrol ikonu bivše Jugoslavije, iza sebe ima 12 studijskih albuma i slovi za poseban muzički fenomen na ovim prostorima, izdvajajući se stilski i tvrdoglavo braneći boje svoje muzike.

Podsećanja radi, Jagode su prodale milione nosača zvuka, svirali hiljade koncerata širom sveta, napravivši riznicu od bar tridesetak velikih hitova, a veliki broj stranih bendova obrađivao je njihove najveće hitove.

Povezana vest:  LETZ ZEP OBEĆAVAJU SPEKTAKULARAN KONCERT U BEOGRADU

 Zele Lipovača uskoro će , tačnije 19. oktobra, biti i specijalni gost na koncertu benda Osvajači na istom mestu, u mts Dvorani.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images