Posle dve godine odlaganja bendu Ničim izazvan i njihovim fanovima osmehnula se sreća da se napokon druže na najvećem, najlepšem i najiščekivanijem koncertu na kome će proslaviti 10 godina rada.

U subotu 15. oktobra od 20h u mts Dvorani sviraće svoje najveće hitove u posebnim aranžmanima. Na bini će im se pridružiti gudači, duvači i perkusije, a prateći glasovi će biti njihova verna publika.

Povezana vest:  Počinje Central Dance Event 2022 novogodišnji maraton - Umek obećao dosta nove, dobre muzike i odličnu žurku za Novu godinu

Na svim nastupima daju svoj maksimum, a za ovaj koncert se posebno pripremaju, jer je od poslednjeg samostalnog koncerta prošlo dosta vremena. Za to vreme su vredno radili na novim pesmama koje nisu imali priliku uživo da predstave publici. U maju su izdali EP sa četiri pesme, koje su sve stilski različite, a u susret koncertu i singl “Idu godine” koji je naišao na odlične reakcije fanova i medija.

Povezana vest:  Red Hot Chili Peppers otkazao nastup zbog bolesti pevača

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje, a karte se još uvek mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i na biletarnici mts Dvorane.

Foto: Marko Ristić