Nakon što je postala deo Universal Music Serbia porodice i objavila zavodljivu numeru „Vatra“, jedna od najaktuelnijih glumica naše scene i multitalentovana umetnica Anđela Jovanović danas predstavlja pravo muzičko osveženje. U pitanju je novi singl pod nazivom „Jedan Dan“ za koji se veruje da je budući radijski hit. Pesmu prati i atraktivan muzički video koji je od sada dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Kao i za prethodni singl, tekst i muziku napisala je upravo Anđela, zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman. Za mix i master bio je zadužen Jan Magdevski. Talentovani tim iznedrio je moderan i bogat zvuk koji vodi slušaoce u nove muzičke dimenzije u kojima vladaju sloboda, ljubav i ples.

Povezana vest:  Vodeća svetska soul dama Emeli Sandé na otvaranju jubilarnog Exit festivala

„Ova numera se razlikuje u stilu i žanru od „Vatre“, brža je i navodi na đuskanje. Generalno sam najavila da će svaka pesma koju budem izbacila biti u nekom svom fazonu. Ja ovaj singl slušam iznova i iznova kada treba da se podignem i da uđem u dan puna pozitivne energije. Pesma je načelno pop žanra, ali se mogu čuti primese i uticaji i nekih drugih. Prvu skicu numere napravili smo za deset minuta, ali ceo kreativni proces je potrajao malo duže, što je sa mnom situacija u većini slučajeva jer volim dugo i temeljno da radim na svakom detalju. Autorska ekipa je ostala ista, mi smo presrećni krajnjim produktom i nadam se da će slušaoci uživati koliko i mi. Jedva čekam da svi čuju moju novu stvar „Jedan Dan“, rekla je Anđela Jovanović.

Povezana vest:  Premijera mjuzikla o grupi "Spice Girls"

Prateći muzički video režirao je talentovani reditelj Luka Bursać, a za produkciju bila je zadužena njegova kuća Mashina & Zec. U spotu se pojavljuje i Dalibor Urošević – svetski model poreklom iz Šapca, koji je u industriji poznat po saradnjama sa brendovima kao što su Versace, YSL, Roberto Cavalli, Emporio Armani, Philipp Plein, Dsquared2, Moschino i mnogi drugi.

„Luka i ja smo razrađivali ideju za spot par meseci. Želeli smo da predstavimo blisku budućnost u kojoj dominira VR i u kojoj ljudi teže za slobodom, plesom i uživanjem. Saradnja sa Lukom je bila sjajna, on je vrhunski reditelj i profesionalac, kao i kompletna ekipa na ovom projektu. Bilo je zahtevno i teško, ali istovremeno prelepo iskustvo“, zaključuje kantautorka.

Povezana vest:  Džastin Biber snimio dva promo spota za parfem "Girlfriend" (VIDEO)

GLEDAJ VIDEO OVDE

Dugogodišnje školovanje i bavljenje muzikom navelo je Anđelu da se odlučno otisne i u ovoj umetnosti kao autor i izvođač. Okruženje u kom je upravo muzika bila jedan od prioriteta svakodnevnice i gde je od malih nogu osećala podršku da stvara dalo joj je snagu da i na ovaj način sa publikom podeli svoja iskrena osećanja i emociju. Ona svakodnevno vredno radi na novim projektima, pa slušaoci u budućnosti mogu očekivati još novih muzičkih iznenađenja.

Izdanje „Jedan Dan“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://andjelajovanovic.lnk.to/JedanDan

Foto: Dejan Petković