Nakon dugog odlaganja, poznata šansonjerka Lara Fabijan održala je sinoć koncert u beogradskoj Štark areni.

Publiku u Areni je prvo zagrejala džez pevačica Lena Kovačević, koja je rekla da je ovaj nastup za nju kao ostvarenje sna.

„Zahvaljujem se Lari Fabijan, i Bogu je je blagoslov da sada ovde sviramo. Njene pesme godinama volim, a ovo je jedan ostvareni san“, rekla je Kovačevićeva.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Lara Fabijan je na scenu je izašla praćena velikim aplauzom i oduševljenjem publike koja je gotovo dve godine iščekivala ovaj nastup.

Povezana vest:  Jessie J: Volela bih da imam porodicu jednoga dana!

Koncert je počela numerom „Aleluja“, a publici se obratila i prisetila svog spoznaja o velikoj ljubavi prema muzici.

„Moj san da budem pevacica počeo je davno. Sa mojom bakom sam sedela pored šporeta i pocela da pevam, onako kako dete ume okrenula sam se ka njoj i videla da ona plače. Pitala sam je da li je tužna, ona je rekla – ne samo sam emotivna. Tada sam shvatila da muzikom mogu da doprem do nekog, a osećam istu ljubav i sada prema vama“.

Povezana vest:  Senzacionalni trio Las Balkanieras predstavlja prvi album

Atmosferu je posebno zagrejala numera „I will love again“ , zatim brojni hitovi, a publika je aplaudirala i tokom izvođenja numera.

Sinoćnji koncert je deo turneje “50 World Tour“ , a osim predstavljanja novih pesama sa albuma “Papillion“ koji je izdat u februaru 2019. godine, posetioci su mogli da čuju hitove kao što su „Caruso“, „Je T“ Aime“, „Adagio“, „Je Suis Malade“

Povezana vest:  Premijera dokumentarca o Bajagi i Instruktorima

Do sada, Lara Fabian je izdala ukupno 14 studijskih albuma prodatih u više od 20 miliona primeraka širom sveta. A tokom karijere pesme izvodila na francuskom, italijanskom, engleskom, španskom, portugalskom, grčkom, ruskom, nemačkom i još nekoliko jezika, iako većinu od tih jezika ne govori.

Njen glas je sopran, i pored pevanja pozajmila ga je liku Esmeralde u francuskoj verziji filma “Zvonar Bogorodične crkve“ 1996. godine.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images