Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića zakazan za 23. decembar u mts Dvorani, rasprodat je , a poznat umetnik će održati još jedan koncert 28. decembra. Karte za drugi datum su puštene u prodaju.

Na „daskama“ kultnog prostora, Samardžić će i ove zime specijalno za svoju publiku upriličiti koncerte, kojima će publiku podsetiti na neke od svojih čuvenih pop hitova iz svog bogatog opusa. Biće to jedinstvena prilika da posetioci čuju i nekoliko poptpuno novih pesame koje su se pojavile u međuvremenu.

Povezana vest:  Leona Luis eksperimentiše na trećem albumu

Publika će da 23. i 28. decembra imati prilike da čuje retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: „Grlica“, „Sipajte, još jedan viski“, „Da me nije“, „Dobar dan tugo“, „Bože čuvaj tu zenu“, „Ljubavnik“, „9000“,“Možda“,“Nisi ti za male stvari“…

Samardžić, poreklom iz Mostara, najveće uspehe ostvario je u Beogradu, gde je 1996-te godine održao svoje prve koncerte u Sava Centru (tri dana uzastopno). Danas važi za omiljenog pevača na svim prostorima bivše Jugoslavije, kao i na Balkanu. Albumi „Sudbina“ i „Sećanje na ljubav“ doprineli su njegovom enormnom uspehu i svrstavanju u red  najpopularniji pevača zabavne i pop-muzike na ovim prostorima.

Povezana vest:  Razgrabljeno više od pola tiraža ploča benda Buč Kesidi

Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu „Pesma Mediterana“ u Budvi osvojio nagradu s pesmom „Sipajte još jedan viski“. Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima „Sunčane skale“, „Budva“, „Zrenjanin“, prestižne nagrade „Oskar popularnosti“, „Zlatni Melos“ i pevač godine.

Do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj Areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu.

Povezana vest:  Converse vodi najzabavnije društvo u Holandiju na Lowlands!

Vlasnik je 15 studijskih albuma.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images