Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, veoma uspešnu koncertnu godinu završiće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra u organizaciji Skymusic-a, a kako je otkrio, deo nastupa biće posvećen njegovom prijatelju i kolegi, Oliveru Dragojeviću.

„Sa Oliverom sam bio jako blizak, on je celog mog života bio tu. Poznavao me je od četvrte godine, u šesnaestoj sam napisao svoju prvu pesmu, koja je, sticajem okolnosti, zahvaljujući mom ocu, otišla upravo u Oliverove ruke. Kada je čuo šta sam napravio, pozvao me je i rekao da će sve numere koje sam napisao, on otpevati. Taj momenat je bio presudan za moju karijeru i život, jer je upravo Oliver odredio moj životni put. Do kraja smo ostali dobri prijatelji“.

Povezana vest:  Nova optužba protiv Majkla Džeksona

U sećanje na velikog prijatelja, Grašo je najavio da će beogradska publika imati prilike da čuje neke od najpopularnijih Dragojevićevih pesama: „Znam da je Oliver bio i ostao jedan od pevača čije se pesme rado slušaju u Srbiji. Zato sam odlučio da svoju vernu beogradsku publiku obradujem specijalnim opusom u njegovu čast, da ga se setimo na najlepši način“ – dodao je on.

Povezana vest:  Ana Stanić nova pesma MOJE

Grašo, koji je pored dinamične poslovne godine, rođenjem ćerke velike promene doživeo i na ličnom planu, nedavno je najavio brojna iznenađenja za predstojeći koncert u Areni, kao i „vrhunsku produkciju, odličan bend i dva sata pesme i ljubavi“, obećavajući  ludu i nezaboravnu zabavu.

Više od pola kapaciteta Štark Arene je rasprodato, a ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  Peti World Music samit 23. i 24. decembra u DOB-u

Foto: Milan Maričić/ATA Images