Zakoračili smo u jesenju sezonu i nakon lepršavih, letnjih kombinacija prelazimo u slojevitu odeću, koja ujedno donosi i najposebnije modne priče. Svaka odevna kombinacija zahteva i stilski pečat koji će ujedno biti praktičan. Pogađate, mislimo na torbu!

Iz dizajnerskog studija My Lovely Bag lansirana je jesenja kolekcija koja nas je očarala već na prvi pogled i još jednom stavila u dilemu, kako se odlučiti samo za jednu!?! Različiti oblici, boje i kombinacije materijala pružaju zaključak da se radi o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera, a vrhunska kampanja, dostojna svetskih modnih brendova, snimljena je u srcu Beograda. Respektabilna ekipa modnih umetnika, na čelu sa fotografom Bojanom Stanićem, na svež i novi način istakla je svu lepotu i posebnost torbica prestižnog My Lovely Bag Brenda. My Lovely Bag modeli su nedavno predstavljeni u Italij – prestonici mode i stila, u okviru “Milan Fashion Week”-a, gde su izazvali ovacije brojnih modnih kritičara i publike.

Povezana vest:  Treća Noć istraživača u četiri grada Srbije

Kolekcija se sastoji od modela torbi različitih veličina i stilova.

Ružičasta i crvena mini torba Eloise, blago trapezastog oblika s ručkicom na poklopcu, i najjednostavniju odevnu kombinaciju će učiniti zanimljivom.

Zaljubljenice u eleganciju i jednostavnost osvojiti će modeli Elena i Evelyn. Evelyn dolazi s nekoliko lica, sigurna, razigrana i odvažna. U sigurnoj varijanti dolaze crna i bež Evelyn, u razigranoj kombinacija lila i zelene boje, dok nas kao odvažna dočekuje prekrasna Evelyn sa zmijskim printom. Jednostavan dizajn i čiste linije ove polukrute torbe naglašeni su dizajnerskom MLB metalnom kopčom. S druge strane, izrađena u potpuno krutoj formi, zaobljenih linija s upečatljivom MLB dizajnerskom metalnom kopčom, Elena donosi formalnost na nešto opušteniji „lovely“ način, a dostupna je u dve boje: crna i crvena.

Povezana vest:  ZOOM LAB KARAVAN OSVAJA SRBIJU

Po pitanju svakodnevne torbe, osim privlačnog izgleda, nameće se potreba za izuzetnom funkcionalnošću. Elegantni ruksak Eve s efektnim džepom na prednjem delu, privlači pažnju unikatnim materijalom reljefno otiskanim MLB frazama i biće najudobnija torba na leđima dok koračate kroz svakodnevne obaveze slobodnih ruku.

Model najvećih dimenzija u jesenjoj kolekciji MLB je Eden – torba u kojoj ćete lako moći da spakujete sve silne sitnice, neophodne tokom celoga dana. Izrađena od dizajnerskog materijala s efektnom ručkom na poklopcu, torba ima i dugi podesivi remen za nošenje preko tela. Elegantan i nenametljiv dizajn lako će se uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju i izgledati sjajno!

Povezana vest:  Završen program Godišnje skupštine EBRD-a u Sarajevu

Pravi slatkiši kolekcije dolaze u kombinaciji s popularnim „teddy“ krznom. Od nežne bež, do tople konjak nijanse ili romantične prljavo ružičaste, nesumnjivo, ovo će biti modeli koje ćemo viđati u zanimljivim street kombinacijama celu jesenju i zimsku sezonu, koje su pred nama.