Koncert Petra Graša u beogradskoj Štark Areni, zakazan za petak, 11. novembar je rasprodat!

Karte za parter, fan pit i nivo 200 su rasprodate, zbog čega je, kako su saopštili organizatori, u prodaju pušten novi kontigent karata.

„U prodaji se sada nalazi i nivo 400, po ceni od 1500 i 1800 dinara. Do koncerta Petra Graša u Areni ostalo je nedelju dana, a kako su ulaznice rasprodate, odlučili smo da u prodaju pustimo i nivo 400, koji prvobitno nije bio u planu. Ovu odluku smo doneli zajedno sa Petrom, jer želimo da svim njegovim fanovima omogućimo da uživaju u njegovoj muzici i pesmama zajedno sa njim, sledećeg petka u Areni. Interesovanje je ogromno“ – saopštili su iz Skymusic-a, koji je zadužen za organizaciju ovog muzičkog spektakla.

Povezana vest:  Šta se dešava sa Biebsom - pokazao guzu obožavateljkama

Nakon rasprodatih najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu, Puli, Ljubljani, Skoplju i drugim gradovima širom regiona, omiljeni pop muzičar sa ovih prostora uspešnu koncertnu godinu završiće upravo u Beogradu, a po svemu sudeći, pred nama je koncert za pamćenje.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  Porodica i prijatelji misle da Justin mora na odvikavanje od droge i alkohola

Foto: Milan Maričić/ATA Images