Koncert Petra Graša koji je zakazan za 11. novembar u Štark Areni, sudeći po prodaji karata, biće glavni gradski događaj za predstojeće praznike, a nema sumnje da će najveća koncertna dvorana u petak biti popunjena do poslednjeg mesta.

Iz Skymusica, koji organizuje ovaj megaspektakl, saopšteno je da se za koncert traži karta više, pa je, iako prvobitno nije planirano, doneta odluka da se u prodaju puste i ulaznice za nivo 400, a da je kupovina moguća putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene. Grašo je za ovu priliku obećao svetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje kroz njegovu gotovo 27 godina dugu karijeru, te da će mu se na sceni priključiti i dugogodišnji saradnik, a od nedavno i tast, Tonči Huljić.

Povezana vest:  U prodaji Zlatna kolekcija Ljiljane Petrović Buttler

Kako je Grašo koncert u Beogradu najavio kao krunu ovogodišnje uspešne koncertne sezone, ono što najviše zanima javnost jeste pitanje – da li će se na beogradskom koncertu pojaviti i njegova supruga, Hana Huljić.

Odgovarajući na ovo pitanje, pevač je kratko prokomentarisao: „Trudimo se da sve važnije životne trenutke proživimo zajedno, iako je ponekad, zbog prirode mog posla, teško sve uklopiti“.

Povezana vest:  Keziah Jones - novi datumi za Beograd 10. i 11. mart @ Bitefartcafe

Da li to znači da će Hana bodriti svog supruga direktno u Areni, ostaje da vidimo.