MVP

Dupla MTV Premijera: MVP „Ne brini ništa“ i Frenkie „Gori“

MTV Premijera ovog ponedeljka u 20 časova donosi dva nova spota – MVP „Ne brini se ništa“ i Frenkie „Gori“.

Optimistički nastrojena grupa MVP snimila je još jedan zanimljiv video spot za numeru „Ne brini se ništa“, sa nihovog poslednjeg albuma „Za bolje znam, al mi bolje ne treba“, koji možete besplatno da pruzmete sa MTV sajtova.

Povezana vest:  Kompletiran muzički program glavne bine Belgrade Beer festa

Video je sniman u Beogradskom zoološkom vrtu. „Ideja je bila da naša razmišljanja i našu poruku publici prenesu životinje, koje inače i pevaju na ovom video materijalu“, kaže režiser i jedan od kompozitora numere – Bane Lalić. Pored rada na spotu, grupa MVP ima i dinamičan koncertni raspored „Dosta nastupamo, ali svakako da sa najviše uzbuđenja čekamo veliku žurku 13. januara u Belexpocentru! Veliko nam je zadovoljstvo što će ceo bend MVP nastupiti pored Inne i Top FM DJ tima. Obećavamo odličan provod, a sigurni smo da će publika koja dođe potvrditi da smo ispunili njihova očekivanja“

Povezana vest:  Rasprodati koncerti Manu Čao i Bisere Veletanlić, veliko interesovanje za Atrium Sessions

Jedan od najboljih balkanskih repera, Frenkie, vraća se sa novim spotom koji je najava njegovog sledećeg albuma. „Gori Wall Street, gori MMF, gori svaka banka i svaki sef“ uvodne su reči u reggae socijalu „Gori“ koja opisuje trenutno stanje društva, kako na lokalnom ili regionalnom nivou, tako i globalno, gde smo svedoci sve većeg nezadovoljstva običnog čoveka. Frenkie ne želi da ostane po strani već daje svoju dijagnozu aktuelne situacije.

Povezana vest:  VELIKO INTERESOVANJE ZA KONCERT ENRIQUEA IGLESIASA U KOMBANK ARENI, 10. MAJA

Spot za ‘Gori’ urađen je u produkciji kompanije Novagenus koja je već afirmisana na svetskom tržištu, a možete premijerno da pogledate 5. decembra u 20h, samo na MTV kanalu i MTV.RS!