Nakon velikog uspeha singlova „Dajivé Komì“ i „Ratatata“ koji su osvojili srca publike, Mimi Mercedez danas predstavlja novi singl i najavljuje predstojeći studijski album! Numera „Tik Tak“ – kolaboracija na kojoj je učestvovao atraktivni reper Mili je treći singl sa albuma pod nazivom „Frka U Svemiru“ na kom će se naći 11 pesama različitih žanrova i tematika koje predstavljaju autorku u punoj kreativnoj snazi. Pored već objavljenih saradnji, na albumu se nalaze još tri nove – sa Žakilom, Povlom i Foxom. Izlazak albuma očekuje se 17. februara.

SAČUVAJ ALBUM „Frka U Svemiru“ OVDE

„Dok sam čistila kuću pustila sam plejlistu koja sadrži samo novi američki ženski rep kako bih videla šta ima zanimljivo na sceni. Dobila sam toliki napad samopouzdanja slušajući je da sam odmah poželela da ga prenesem devojkama koje mene slušaju, baš takvo kakvo sam ja osetila – sirovo, seksi, žensko samopouzdanje! Uzela sam Zarticalov bit iz šteka koji obožavam i vers se napisao sam. Jedino što mi je još preostalo bilo je da nađem partnera u zločinu, a ko drugi može da mi pomogne u ovoj nameri nego Mili koji u svim svojim najvećim hitovima radi upravo to“, rekla je Mimi o novom singlu.

Za liriku su bili zaduženi Mimi i Mili, dok produkciju i ovoga puta potpisuje njen dugogodišnji saradnik Žarko Krstić (Zartical). Naslovnicu singla dizajnirala je mlada umetnica Milana Trifunjagić (Crack And The City), a muzički video, koji će biti predstavljen publici 2. decembra, režirao je talentovani Andrija Grkić.

Povezana vest:  Ultra Europe predstavio konaču listu izvođača koji čini preko 60 izvođača

„Od starta sam imala želju da spot prenese istu emociju koju nosi pesma, pa sam za ovu priliku izašla iz okvira muževnije geto estetike na kakvu je publika navikla od mene, a kraljice iz produkcije She Films su mi pomogle da se ta moja želja i ostvari. Snimanje je bilo zabavno i hot, baš kako se nadam da će se osećati svi koji budu slušali Tik Tak! Jedva čekam da vidite spot i da čujem vaše utiske“, ispričala je muzičarka.

Povezana vest:  Eminem tražio 2 miliona dolara za nastup na Superboulu

Kao jedna od rep pionirki u regionu, Mimi Mercedez ne želi da živi od stare slave, već svakim novim izdanjem i nastupom donosi moćnu energiju, jasnu poruku i stav upakovan u atraktivnu modernu produkciju. Posle fenomenalne letnje turneje koja je krunisana velikim koncertima u Beogradu i Zagrebu, muzičarka je fokusirana na novu muziku i jedva čeka da novi album predstavi publici.

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out 1. septembra na Niškoj tvrđavi

Izdanje „Tik Tak“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://mimimercedez.lnk.to/TikTak

Foto: Olga Janković