Žestoke ovacije preplavile su večeras punu mts Dvoranu na prvom od četiri zakazana koncerta Željka Samardžića u organizaciji mts Dvorane. Na skoro tročasovnom nastupu u prostoru koji mu je, kako je sam Samardžić rekao u par navrata, prirastao srcu zbog neverovatne prisnosti sa publikom, Samardžić je doslovno uživao u svakoj numeri, dajući dovoljno prostora i publici da u glas, kao jedno, raznovrsnošću boja glasova, otpevaju sve do jednog hitove koncertnog repertoara.

Povezana vest:  GRUPA SKROZ GOST EMISIJE IMPULS NA MTV KANALU

Obučen i svom poznatom elegantnom maniru, mostarski pevač je pohrlio pesmom u zagrljaj publici, koja je  jedva dočekavši, odmah ustala sa svojih sedišta i zapevala. Sedišta su definitivno bila suvišna na pravom plesnom podijumu koji je ubrzo stvorio u Dvorani.

Činilo se od starta da je harmonija dobre energije zavladala sa obe strane ( i sa bine i iz publike ).Pevali su se horski hitovi : „Grlica“, „Ne spominji ljubav“, „Da me nije“, „Zato kradem“, „Ljubavnik“, „9000“,“Stari lav“,“Nisi ti za male stvari“, „Bezobrazno zelene“….

Samardžića je na jednostavno uređenoj bini sa video bimom u pozadini, pratio njegov dobro oprobani bend, sa čak četiri bek vokala…a pevač je „u cugu“ otpevao 31 pesmu. Iznenađenje večeri je bio i mladi pevač Stavan Anđelković sa kojim je otpevao zajedno par numera,ali koji se publici i samostalno predstavio.

Povezana vest:  Šeril Kol više ne krije vezu sa Derekom, ljubili se na dočeku 2011

Samardžić se jedva odvojio od publike prve koncertne večeri, a sledeći susret  sa publikom zakazan je za 28., a odmah potom i za 29. i 30. decembar.

Foto: Marija Mlađen/ATA Images