Pred kraj godine šoping centar Ada Mall podseća nas na novogodišnju magiju i osvrtanje oko sebe jedinstvenim projektom pod nazivom „Heroji Beograda“ čiji je cilj predstavljanje svih onih ljudi koji na direktan ili indirektan način čine naše okruženjem boljim mestom za život.

Upravo zato za početak 2023. godine, pripremili su simbolične 23 tople ljudske, humane i herojske priče koje možete ispratiti u okviru Instagram profila „Heroes of Belgrade“.

Vatrogasci spasioci, pisci koji inspirišu svojim delima, sportisti, prodavci na pijacama. Heroji, jednom rečju. Svi oni koje svakodnevno srećemo i koji su deo naše okoline, primetno ili malo više iz senke. Svi oni čije pozornice treba osvetliti što jačim svetlom.

Povezana vest:  Staropramen te poziva: Okupi ekipu i uživaj!

Sećate li se vatrogasca Đorđa Vukićevića koji je nakon utakmice Srbija – Portugal, uzeo Ronaldovu bačenu kapitensku traku i prodao je kako bi pomogao bolesnom dečaku? Upoznaćete i baka Gruju koja nesebično deli svoj osmeh i šalu na pijaci gde prodaje voće, Igora Kostića, uličnog svirača i majstora dobrog raspoloženja kada to najmanje očekujete, Uroša Petković koji svoju pažnju i ljubav nesebično poklanja životinjama i mnoge druge koji su tu – svuda oko nas.

Njihove priče pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=tZ7A5QPWwPk

Projekat je započet u decembru i nastavlja se i u narednoj godini gde će i kroz različite konkurse biti prikazane priče naših prolaznika, prodavaca, spasioca i heroja koji svojom skromnošču zaslužuju mnogo veću pažnju, saosećanje i prepoznatljivost navedenih dela. Nesebične za pomoć, osmeh ili uslugu.

Povezana vest:  Peti, jubilarni studentski eko-kamp „Sačuvajmo Dunav“ otvoren na Velikom ratnom ostrvu

U ovom periodu svi sumiramo i sabiramo utiske i zamišljamo želje za novu godinu koja dolazi. Šta smo postigli, a šta tek želimo? Svima nam je potrebno malo magije i inspiracije i toplih ljudskih priča za inspiraciju.

Već tri i po godine Ada Mall upotpunjava trenutke, obezbeđuje najlepše poklone, priređuje nezaboravna iskustva, kao centar koji je drugačiji. U to ime, sa željom da predstave svoje posetioce, potrošače, ljude i lica Beograda koje srećemo ponekad ili svaki dan, jer iza svakog od nas stoji neka priča i urađena dela. I svako od nas je heroj svoje priče. U sred prazničnog raspoloženja Ada Mall sa vama deli magiju kroz priču o herojima koji su tu među nama.

Povezana vest:  Ugly – globalna januarska tema CreativeMornings predstavljena kroz priču o Savamali

Cilj ovog pokrenutog projekta jeste da upoznamo jedni druge i predstavimo lica Beograda i dobra dela koja svako od nas je nekad u životu uradio ili radi. To su priče svih nas, obične, neobične samo sa jednim ciljem a to je uključimo zajednicu, upoznamo jedni druge i motivišemo se da budemo ljudi.

Zato vas pozivamo da sve te priče ispričamo zajedno.

Pratite @adamallshoppingcenter i @heroesofbelgrade, jer magija je svugde oko nas samo ako pogledate srcem.

Ada Mall – Magičan, kao ti.

Foto: Ada Mall