Drugim Dorćol Matineom ovog leta, petim od nastanka ovog uličnog festivala, koji će se održati 28.09.2018. godine zatvoriće se letnja sezona na Dorćolu.

Deo Dositejeve (od Gospodar Jevremove do Gospodar Jovanove ulice) i deo Gospodar Jovanove ulice (od Francuske do Dositejeve) biće zatvorene za saobraćaj od ranih jutarnjih časova.

Muzički program će biti prepušten onima koji su u tom segmentu jedni od najboljih.

Jazz combo, na čijem je čelu DJ Jazzysad koji je i jedan od organizatora Nišvil džez festivala i zvanični muzički saradnik brenda Levi Strauss & Co u Srbiji, će nam, uz pratnju perkusija, saksofona i gitare ispričati svoju džez priču.

Povezana vest:  Ukoliko se otkrije na vreme, rak grlića materice izlečiv je 100%

DJ Iron, poznat beogradskoj publici po fanki, disko zvuku i pažljivo odabranim mestima u kojima pušta muziku. Jedan ozbiljan kolekcionar ploča će nas sve provesti kroz zalazak sunca.

Iron nas prepušta DJ Groovyman-u, čoveku koji je nastupao rame uz rame sa Darenom Emersonom, Martijnom Ten Veldenom, Purple Disco Maschine, Robertom Ovensom, Stiv Angellom, David Pennom, Tiefschvarz, Silicone Soul, Supernova, Llorc DJ. Državni šampion u fitnesu i kolekcionar ploča posle Sonusa dolazi na Dorćol Matine peti put.

Povezana vest:  Jedinstvena „Himna“ koja spaja nacije

Uz Kristijana Molnara, možda i najpopularnijeg beogradskog DJ-a (tvorca Christallization radio show-a) koji je nastupao na mnogobrojnim festivalima širom Evrope, poznatom po energičnim all night žurkama ćemo djuskati do kraja i pozdraviti leto.

Džez zvuk uparujemo sa hranom koju će spremati Burger House, Campania Trattoria, Holy Smokes, Ferdinand Knedle i Red Bread. Superkul majice i Ninety Nine čarape će takodje imati svoje štandove.

Povezana vest:  Tvorci Saut parka debituju na Brodveju

U saradnji sa gradom Beogradom, ova manifestacija postaje tradicija ovog dela grada. Vidimo se na uglu Dositejeve i Jovanove već od 17h.