Izvođač koji svojom muzikom i pojavom odstupa od svega konvencionalnog i viđenog, Mimi Mercedez, nastupiće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet drugog dana manifestacije, 26. januara, a imajući u vidu da su se njene numere „Ratatata“ i „Dajive komi“ našle u trci za priznanje u kategorijama NEW AGE KOLABORACIJA, MUZIČKI SPOT i KOLABORACIJA, nije isključeno da na pozornicu izađe još jednom – sa priznanjem u rukama.

Povezana vest:  Behind the Music: Akon

Mimi je otvoreno pozvala fanove da putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije glasaju za nju, a kakav će biti njen stajling za čuveni MAC Red carpet pogledajte u videu:

Svoje učešće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matič, Aco Pejović, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku i Albino.

Povezana vest:  Igor Garnier glavna zvezda drugog RU:foamfesta

Ulaznice za najveći muzički spektakl godine u organizaciji Skymusica dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

Foto: Live Production