Najveća i najprestižnija regionalna manifestacija dodele muzičkih nagrada, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaciji Skymusic-a, zakazana je za 25. i 26. januar, a ulaznice po poklon cenama dostupne su još samo nekoliko dana!

Ograničen kontigent karata po poklon cenama uz uštedu od čak 70 odsto dostupan je još nekoliko dana, a ulaznice za prve sektore mogu se kupiti već po ceni od 690 dinara. Ulaznice po aktuelnim cenama dostupne su do utorka, 10. januara u ponoć.

Povezana vest:  Brejchin „In Concert“ šou videlo više od 50.000 ljudi, na red stiže i Beograd

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity za IOS i Android, kao i na blagajni Štark Arene.

Podsetimo, svoje učešće na najvećem muzičkom događaju regiona do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Više od 500 nominacija nalazi se u 20 kategorija a glasanje je započeto na zvaničnom YouTube kanalu manifestacije što predstavlja svojevrsnu inovaciju u kampanji!

Povezana vest:  Dodela Brit nagrada sa publikom i pored pandemije

Uskoro počinje i glasanje putem online platforme na sajtu ceremonije i putem eFinity aplikacije, saopštili su organizatori.

U odnosu na sve ostale kategorije, za koje se glasa online, kategorija Album godine će se razlikovati i imati humanitarni ton dok će glasanje vršiti SMS-om, iz čak 9 zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Austrija, Švajcarska, Nemačka), a sav prihod biće preusmeren UNICEF-u za projekat „Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih“.

Povezana vest:  Džared Leto ne namerava da se ženi

MAC ceremonija je za vrlo kratko vreme stekla status najprestižnijeg muzičkog događaja ikada viđenog na ovim prostorima, koji je okupio više od 450 poznatih ličnosti iz šest zemalja na jednom mestu – Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a čak sedam TV stanica zemalja regiona sa nacionalnom frekvencijom prenosilo je oba izdanja MAC ceremonije. Preko 5 miliona ljudi iz regiona pratilo je TV prenos ceremonije i dodele MAC nagrada.