Najpopularnija srpska planina i ovog marta biće najtraženija destinacija među ljubiteljima skijanja i dobrog provoda, budući da se u periodu od 10. do 18. marta, sada već tradicionalno, očekuju dva uzastopna vikenda koncerata za pamćenje najvećih muzičkih zvezda regiona!

Sedmo izdanje najomiljenijeg zimskog festivala počeće spektakularnim nastupom najveće folk zvezde na ovim prostorima, Saše Matića, 10. marta u velikoj dvorani Grand Hotela Kopaonik, a iste večeri najavljeno je i „pojačanje“ u vidu specijalnog gostovanja atraktivne Milice Pavlović.

Povezana vest:  Ana Ćurčin: Imamo šta da ponudimo i publici van regiona

Već sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde  neverovtne harizme – Severine, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati!

Skymusic će se i ove godine pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu.

Povezana vest:  Nova pesma Ace Lukasa na IDJVideos kanalu

Iako još uvek nije otkriveno koji izvođači će nastupiti drugog festivalskog vikenda 17. odnosno 18. marta, nema sumnje da će izbor biti pun pogodak, te da će se, kao i uvek do sada, tražiti karta više.

Informacije o prodaji ulaznica i paket aranžmana, kao i rezervaciji istih, može se naći na Instagram profilu Music Week-a ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.

Povezana vest:  Novi spot Zabranjenog pušenja

Foto: Antonio Ahel/ATA Images