Najveća regionalna muzička manifestacija, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaciji Skymusic-a, održava se 25. i 26 januara u Štark Areni, a publika, pored toga što će uživati u višečasovnom spektaklu oba dana, imaće prilike da po prvi put čuje nove pesme najvećih muzičkih zvazda.

Jedna od prvih premijera koja će se desiti na MAC-u, jeste predstavljanje čak dve nove numere Sare Jo, jedne od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima, koja će nastupiti na manifestaciji 26. januara. Iako je već dugo u muzičkim vodama, Sara će tek ove godine objaviti svoj debi album, a publika će ekskluzivno na MAC-u imati priliku da čuje dve numere sa njenog prvenca.

Povezana vest:  Taylor Swift u numeri „Carolina“ iz filma „Where The Crawdads Sing“

„Jako sam uzbuđena što ću premijerno predstaviti delove svoje dve nove pesme u okviru nastupa koji spremamo. Radujem se da ću nove pesme podeliti baš na MAC-u, pred 20 hiljada ljudi u Areni, ali i milionskim auditorijumom, budući da će se čitava ceremonija emitovati i u zemljama bivše Jugoslavije. Verujem da će publika biti oduševljena, a biće prilike da vide još neke ekskluzivne sadržaje koje spremam za 26. januar“ – rekla je Sara.

Ona je na ovogodišnjoj dodeli muzičkih nagrada nominovana u 4 kategorije – URBAN POP NUMERA, MUZIČKI VIDEO, NEW AGE KOLABORACIJA i ALTERANITVNA POP NUMERA za numere „Muškarčina“, „On“, „Zar ne“ i „Divlja“.

Povezana vest:  CD izdanja Divljih jagoda

Publika može da da svoj glas putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony, gde prilikom registracije, dobija 10 glasova po kategoriji, a 10 dodatnih glasova u svakoj kategoriji punoletnim glasačima poklanja MaxBet. Takođe, publika svoj glas može da da putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a, po principu jedan glas – jedan lajk.

Podsetimo, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, zakazan je za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada će okupiti najveće muzičke zvezde regiona. Do sada su na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih priznanja svoje učešće potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Povezana vest:  NICK CAVE AND THE BAD SEEDS NA EXITU

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images