Legendarni Mile Kekin i njegov trio nastupiće na Dan zaljubljenih, 14. februara 2023. (21.00) u beogradskoj Zappa bazi, u organizaciji agencije Long Play. Čuveni roker vratiće se u Srbiju samo dva meseca posle izuzetno uspešnih skorašnjih koncerata u Smederevskoj Palanci, Zemunu, Novom Sadu i Kikindi.

Najavljujući nastup u Zappa bazi, dugogodišnji frontmen Hladnog piva objašnjava:

“Mile Kekin trio je poluakustični sastav s kojim izvodim pesme iz svih perioda mog autorskog rada. Publika će imati priliku da čuje numere Piva kao i neke s mojih samostalnih izdanja, ali i kompozicije koje će se tek naći na mom nadolazećem albumu”.

Povezana vest:  BILLY RAY CYRUS: Miley je još uvek moja mala devojčica

Uz Mileta, na bini će biti Mark Mrakovčić (akustična gitara, perkusije) i Danko Krznarić (klavijature, električna gitara).

“Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi s manje decibela zabavim publiku. Želim da to učinim ne samo svirkom, već i pogledom iza kulisa njima poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne, recimo, Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog”.

Povezana vest:  Koncert Iron Maiden rasprodat, a za 2 Cellos ostao mali broj karata

Kad smo već kod “Male”…

“Na koncertu će moći da se kupi i istoimena slikovnica, ali i vinil i CD mog prethodnog albuma ‘Kuća bez krova’. Veselim se nastupu kao i druženju za šankom posle svirke”.

Svirka u Zapa bazi biće poslednja prilika da uživate uz Mile Kekin trio u toj formaciji, pred objavljivanje albuma u martu.

Povezana vest:  Severina 'zlatnim' spotom za pesmu Hurem proslavila pola miliona fanova na facebooku

“Uslediće, zatim, koncerti sa celim, šestočlanim bendom s kojim ću izvoditi kombinaciju najvećih hitova Hladnog piva i mojih solo pesama”, najavljuje Kekin.

Ulaznice za koncert Mile Kekin trija 14. februara 2023. u Zappa bazi koštaju u pretprodaji 1.500 dinara, a na dan nastupa cena će biti 1.800 dinara.