Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma „Beton“ u izdanju Mascom Records grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek rado vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Povezana vest:  Koncert Severine Vučković 18. oktobra u Spensu

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend „Crna lista“. Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom „Crna lista“ objavili tri zapažena singla „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“. Njihov debitantski album je jedan od zapaženijih u prošloj godini, a njegova koncertna promocija u prostoru kluba „Bistro Mali Pijac“ bio događaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti i medija.

Povezana vest:  Osmo izdanje Bedem festa održaće se od 24. do 26.avgusta na gradskoj tvrđavi u Nikšiću

Povodom nastupa u Domu omladine članovi benda su izjavili:

“Zahvalni smo najvećem beogradskom rokenrol bendu Kanda, Kodža i Nebojša što ćemo našim nastupom uveličati njihovu svečanost. Ujedno bismo zamolili naše fanove da ostanu kod kuće kako ne bi pravili nepotrebnu gužvu. Sviraćemo još!”.

Grupu Crna lista listu čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni), Goran Sinadinović – gitara (ex Petar i zli vuci) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

Povezana vest:  MTV Push MTV Push Artist za april mesec je Austin Mahone

Karte za koncert su u prodaji na tickets.rs i gigstix.com. Posebni paketi za fanove (karta+LP karta+CD) dostupni su na mascom.rs.

Foto: Nebojša Babić