Nina Badrić jedna od najcenjenijih  pevačica u regionu pevala je sinoć Beograđanima u mts Dvorani puna dva i po sata, svojim ekskluzivnim  nastupom u prestonici, zajedno sa publikom obeležavajući Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, dokazala je još jednom da ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put i prepoznatljiv, romantični, ljubavni izražajaj.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, u istom maniru izvela je sa svojim bendom, na veoma originalnoj sceni koja je podsećala na  dnevni boravak sa originalnom sofom, lampom i ornamentima, sve do jednog hitove među kojima su : Čarobno jutroDodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Da ti bude kao meni…

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom  regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica,  a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Povezana vest:  Grupi Daft Punk Gremi za najbolji album, Lordi naj pesma

Autorka  je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu.  Poslednjom pesmom Pamtim, koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Foto: Marija Mlađen/ATA Images