Nakon što je objavljeno da će sedmi po redu Kopaonik Music Week prvog vikenda otvoriti Saša Matić sa Milicom Pavlović kao specijalnim gostom 10. marta, i Željko Joksimović, koji će nastupiti odmah sutradan na istom mestu – u Event sali luksuznog Grand hotela Kopaonik, stigla je najava novih senzacionalnih koncerata! Naime, narednog vikenda festival će obeležiti nastupi jednih od najvećih regionalnih muzičkih imena – Lepe Brene i Dina Merlina!

Prvo veče drugog vikenda Kopaonik Music Week-a rezervisano je za nastup najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije, Lepe Brene, koja će 17. marta pred mnogobrojnom publikom izvesti neke od svojih brojnih hitova, koji su obeležili njenu četiri decenije dugu karijeru. Brena je prošle godine u okviru Kopaonik New Year by Music Week svojim nastupom „zapalila“ Grand hotel, pa nema sumnje da će i ovaj put popularna pevačica imati nastup o kom će se dugo pričati.

Povezana vest:  MTV odabrao najbolje u 2010. godini

Već naredne večeri, 18. marta, publika će moći da uživa u vanvremenskim hitovima Dina Merlina, jednog od najpopularnijih muzičara i tekstopisaca na prostoru čitavog Balkana, pa i šire, čuvenog „muzičkog čarobnjaka“ iz Sarajeva poznatog po harizmi i jedinstvenom scenskom nastupu, koji već četrdeset godina stvara najveće hitove i odašilje dobre vibracije gde god se pojavi. Prošlogodišnji Kopaonik Music Week zatvoren je koncertom ove muzičke zvezde i posebno je ostao upamćen po ovacijama, fantastičnoj atmosferi i neverovatnoj energiji koju Dino razmenjuje sa publikom, pa ne čudi da se ovaj umetnik na veliku radost mnogobrojnih fanova, vraća na omiljenu srpsku planinu posle samo godinu dana!

Povezana vest:  Frajle podigle Zagreb na noge

Sedmo izdanje Kopaonik Music Week-a rezervisano je za dva martovska vikenda, od 10. do 18. marta, kada će omiljena planinska destinacija zaljubljenicima u zimske sportove, pored skijanja i vrhunskog užitka u luksuznom hotelu Grand, pružiti i nezaboravan provod, a najveće muzičke zvezde regiona obećavaju koncerte za pamćenje. Čitav ugođaj dodatno će biti upotpunjen najsavremenijom audio-video produkcijom, iza koje stoji Skymusic.

Povezana vest:  SPREMITE FANFARE: EXIT SLAVI 15. ROĐENDAN!

Informacije o prodaji ulaznica i paket aranžmana, kao i rezervaciji istih, može se naći na zvaničnom sajtu Music Week-a ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.