Nika Turković je nedavno objavila debi album „11“ i mahom osvojila publiku i kritiku. Priča albuma „11“ još nije završena i danas predstavlja vizionarski spot za pesmu „sam(a)“ koja nosi hrabru poruku ljubavi prema sebi i emancipaciji.

“ ‘Sam(a)’ je moja najveća pesma do sad, za koju sam od početka znala da će morati dobiti svoj video spot. Imala sam ideju scenarija koji zapravo opisuje neke glavne stadiume tugovanja i puštanja svega toga iz sebe/ svog života, pa je tako ovaj put spot, uz Luku Sepčića dobio i dašak mog režiranja, u čemu sam se prvi put nekako jako amaterski oprobala. Više sam raspisala svoju viziju, koju je Luka onda pretočio u sve što sam ikad zamislila. Mislim da su SESTRICE ovoga puta napravile nešto meni najlepše do sada i nekako mi to sve zajedno savršeno zatvara ovu celinu koju nosi album ’11’.

Povezana vest:  Regionalna TV premijera: Madonna – Give Me All Your Luvin'

Oduševljenje novim zajedničkim projektom ne skrivaju Nikini dugogodišnji saradnici Luka Sepčić i Ana Badurina:

Idejno hvala Niki na ovoj najvećoj, najintimnijoj, najranjivijoj i strašno hrabroj pesmi koja otkriva sve. Potrebna je ogromna količina sirovog poverenja da se iznese tako nešto i prepustiti se, uprkos dugogodišnjoj saradnji, u vizuelni catch me if I fall, nakon što smo zajedno kopali po njenoj duši i stvorili koncept koji metaforički katarzično prikazuje uvelost i procvat. Ogromno hvala Ani na preduzimanju svega da se ovo ostvari, Davoru na ogromnom vizuelnom doprinosu i celoj fantastičnoj ekipi na setu.„, ispričao je reditelj spota Luka Sepčić.

Povezana vest:  Dejvid Geta na košarkaškim terenima!

Mislim da smo svi dali sve od sebe da na najlepši mogući način pružimo vizual – po meni najlepšoj pesmi na albumu. Ovim putem zahvaljujem svakom članu ekipe, jer kao i uvek, snovi mogu biti veliki ali je potrebna posebna šačica ljudi da ih ostvari.“, zahvalila je saradnicima producentkinja  spota Ana Badurina.

Povezana vest:  Kusturica otvara, Bregović zatvara Sabor trubača u Guči

„sam(a)“ kao i ostale pesme sa albuma „11“ beogradska publika će imati priliku da sluša uživo već 31.marta.

Pesmu „sam(a)“ možete slušati na svim streaming servisima.

Foto: Aquarius Records pr