005 Bajaga

Bajaga i Instruktori 18. marta u Spaladium areni u Splitu

Bajaga i Instruktori sviraće 18. marta u „Spaladium areni“, najvećoj dvorani u Splitu i sa kapacitetom od oko 10.000 koncertnih posetilaca drugoj po veličini u Hrvatskoj posle Arene Zagreb.

Bendu Momčila Bajagića biće ovo treći i najveći koncert poslednjih godina u Splitu, gde je prethodno svirao u manjim kapacitetima Ljetnog kina Bačvice i potom velike dvorane na Gripama.

Povezana vest:  Koncert Manjifika i vojnog orkestra Binički u SC

-Baš mi je drago što ćemo svirati u ‘Spaladium Areni’ koju su mi nahvalile sve moje kolege koje su u njoj nastupili. Jedva čekam susret sa splitskom publikom… sviramo hitove iz svih perioda karijere. Ne možemo odsvirati sve pesme, a za Instruktore sam ih napisao više od 120. Ali u svakom trenutku možemo odsvirati barem 80 onih najpoznatijih. Imamo okvirno pripremljen repertoar, ali ako publika bude insistirala na nekim pesmama, neće nam biti problem odsvirati ih. Samo neka viknu koju žele čuti – rekao je Bajaga dnevniku Slobodna Dalmacija.

Povezana vest:  Vrooom na Sarajevo Film Festivalu i 100. izvođenju Kose

Bajaga je otkrio i da već nekoliko meseci u studiju snima pesme za novi album koji bi se trebao pojaviti do leta.

-Do sada smo završili četiri pjesme. Obavljeno je malo manje od pola posla i fino ide. Verujem da ćemo sve završiti pre leta – rekao je Bajaga.

Ulaznice za koncert u “Spaladiumu” mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima u mrezi hrvatskog Eventima i na blagajni “Spaladium Arene” po cenama od 120 (parter), 140 (tribine) i 150 kuna za “fan pit”.

Povezana vest:  Novi ispad Ejmi Vajhaus