Nakon predstavljanja singlova „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“, „A&W“ i „The Grants“, Lana Del Rey konačno predstavlja svoj dugoočekivani deveti studijski album pod nazivom „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“! Muziku i tekst potpisuje sama muzičarka, a za produkciju bili su zaduženi Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes, Mike Hermosa i Benji. Na izdanju se nalazi 16 pesama, među kojima su i saradnje sa muzičarima kao što su Jon Batiste, Bleachers, Father John Misty, Judah Smith, Tommy Genesis i SYML.

Povezana vest:  EXIT FESTIVAL 2012, ''Duran Duran'' na festivalu Egzit

Pored nove muzike i prethodna izdanja ostvaruju značajne rezultate. Veoma hvaljeni studijski album „Blue Banisters“, koji je stigao na krilima izdanja „Chemtrails Over The Country Club“, neprekidno osvaja slušaoce širom sveta. Zanimljivo je da su oba albuma objavljena 2021. godine i da su se našli među najprodavanijim izdanjima godine, što je Lani osiguralo titulu muzičarke sa najbrže rastućom prodajom poslednjeg veka. Lana je u 2022. predstavila singl „Watercolor Eyes“, pesmu koja je snimljena za popularnu HBO seriju „Euphoria“.

Povezana vest:  Avril Lavigne otkrila tajnu svoje lepote

Izdanje „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LDRDidYouKnowThatTheresATunnelUnderOceanBlvd

Foto: Neil Krug