Lena Kovačević objavila je novi album pod nazivom „Cafe“, koji je dostupan u formatu CD-a i LP-a. Izdanje je posebno iz razloga što je zabeleženo i u vidu LP ploče, što je danas postalo prava retkost u doba digitalne muzike. LP je izrađen od posebnog uzorka belog vinila štampanog u Pragu, što dodaje poseban estetski ugođaj.

Na albumu se nalaze svi veliki hitovi koje je Lena objavila do sada, uključujući pesme poput „Cafe“,  „Dubine“, „Hir“, „Samo da mi je“…

Povezana vest:  Đuskanje je zagarantovano uz novu tam!

Lena Kovačević je poznata po svom jedinstvenom stilu koji spaja elemente pop i jazz muzike. Na albumu „Cafe“ održava ovaj stil, sa prepoznatljivim aranžmanima i kvalitetnim tekstovima koji su nekada čak lični i iskreni. Lena se posebno zahvaljuje izvršnom producentu Vladimiru Danilović i muzičkom producentu Darku Dimitrovu. Dimitrov je poznati makedonski muzički producent i kompozitor koji je sarađivao sa mnogim velikim imenima regionalne muzičke scene. Ovaj trojac je svojom vizijom zvuka i aranžmana sačionio neke od najlepših pesama koje su danas veliki hitovi.

Povezana vest:  Grupa Skroz “preuzima” MTV

Tokom karijere Lena je ostvarila brojne uspehe, a takođe poznata je po tome što često sarađuje sa muzičarima iz različitih delova sveta, što joj daje jedinstvenu perspektivu i inspiraciju za stvaranje i priliku da bude ambasador ove vrste muzike u svetu.

Izdavačka kuća koja stoji iza ovog izdanja je Magic Records, koja je poznata po izdavanju kvalitetne muzike i promovisanju talentovanih umetnika iz regiona. Ovo je još jedan primer uspešne saradnje Magic Records-a sa kvalitetnim muzičarima i producentima.

Povezana vest:  Dušan Kovačević proglašen jednim od najuticajnijih ljudi muzičke i manifestacione industrije Evrope

Ukratko, album „Cafe“ je još jedno upečatljivo izdanje Lene Kovačević, koja je uspela da se istakne svojim autentičnim stilom i prepoznatljivim zvukom. Uz odličnu produkciju i kvalitetne pesme, album će sigurno privući pažnju šire publike i učvrstiti poziciju Lene Kovačević kao jedne od najznačajnijih srpskih muzičkih umetnica današnjice. Album  „Cafe“  Lene Kovačević može se nabaviti u  svim bolje snabdevenim muzičkim  prodavnicama kao i preko izdavača – Magic Records.

Foto: Sever Zolak